Značka F&F predstavuje kolekciu jeseň/zima 2014

Značka F&F predstavuje kolekciu jeseň/zima 2014

9. októbra 2014, móda, jeseň, zima, lookbook, ff, 2014

Sponzorovanej odkazy:

Kto je F&F? Táto módna značka bola založená v roku 2000 vo Veľkej Británii, kde sa ešte v tom roku začala predávať. Od samého začiatku je F&F móda vyvíjaná a navrhovaná s ohľadom na individuálne potreby zákazníkov. V priebehu roku 2008 expandovala značka do strednej Európy o dva roky neskôr sa rozšírila na Blízky východ a do Ázie. V súčasnej dobe je britská módna značka F&F uvedená na 11 trhoch po celom svete, s viac ako 2000 obchodmi. Značka F&F predstavuje voľnočasové aj formálne oblečenie a obuv pre mužov, ženy a deti.

Cieľom je ponúkať širokú škálu kvalitných módnych výrobkov, preto je ponuka rozčlenená do niekoľkých „podznačiek“, aby sa vyhovelo potrebám všetkých zákazníkov:

F&F Black -formálne elegantné oblečenie F&F Blue – denim F&F True – štýlová móda pre veľkosť 46–56 F&F Basics – oblečenie pre každý deň za skvelé ceny F&F Kids a F&F Baby – oblečenie pre bežné nosenie i špeciálne príležitosti určené deťom od 0 do 10 rokov .

Kolekcie vznikajú exkluzívne vo Veľkej Británii v tíme návrhárov, ktorí sledujú najnovšie módne trendy a inšpirujú sa svetovými značkami a urobili to aj tentoraz. V tohtoročnej jesennej kolekcii jeseň/zima 2014 nájdete mnoho rafinovane vrstvených kabátov aj kožuchov rôznych strihov a prevedení, nohavicové kostýmy, kašmírové svetríky a zaujímavé saká v pánskom štýle. Nechýbajú ani typicky ženské prvky ako kvetinové vzory, široké áčkové sukne v midi dĺžke v kombinácii so skrátenými topmi, zvodná čipka alebo odvážnejšie priesvitné kúsky. Pre slávnostnú príležitosť sú tu odvážne kúsky pošité flitrami a trblietavými kamienkami. Paleta farieb sa nesie v duchu tlmených tmavých odtieňov, ale nechýbajú ani zábavné metalické prvky, šedá, béžová i staroružová doplnená o kvetinové potlače.

Medzi kľúčové prvky dámskej kolekcie nadchádzajúcej sezóny jeseň/zima 2014 patria štruktúrované materiály, rafinované vrstvenie či kombinácie pánskych detailov zmiešavacích sa s jemnou ženskou eleganciou. Štíhle siluety a skrátené dĺžky poukazujú na markantnú inšpiráciu v 60. rokoch. Vrstvenie kabátov, svetrov, sák i odvážnych topov takmer nepozná hraníc.

Zdroj: www.ffmoda.com/cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.