Klobúk - doplnok, ktorý vám na jeseň nesmie chýbať!

Klobúk - doplnok, ktorý vám na jeseň nesmie chýbať!

14. októbra 2014, dámska, asos, trendy, klobúk, jeseň, móda, fashion, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň je ideálne obdobie, kedy snáď najviac využijete trendy klobúky. Jesenná kolekcia väčšiny značiek vás presvedčí o tom, že klobúky sa rozhodne nenosia len v lete pri mori. Tento rok sú veľmi obľúbené ich hrejivé varianty zo srsti alebo vlny, a to najmä tie výrazne farebné. Sú neskutočne elegantné aj nespútané, urobia z vás dámu aj rebelku! Bohužiaľ sú často opomínané, nie príliš obľúbené a aj cez našu slovenskú zdržanlivosť sa pomaly derú do širšieho povedomia, do ulíc aj do vašich skríň. My vás presvedčíme, že sa ich nemusíte báť, klobúky nie sú len pre staršie zrelé ženy, ale aj pre mladšie ročníky. Pozrite si prehľad tých najkrajších a zistíte, či svoj ​​odmietavý postoj k tomuto fantastickému doplnku predsa len nezmeníte!

Klobúky boli tento rok v lete neskutočne in majú skvelú nielen ochrannú funkciu pred slniečkom, ale aj tú, že z vás urobia neskutočnú dámu. S jeseňou táto móda pretrváva, hoci sa od plážových slamákov a ležérnych klobúkov posunula o stupeň vyššie. Klobúky sú teraz symbolom štýlu – viac elegantné a umiernené. Ak ste typ človeka, ktorý na seba nerád upozorňuje, ale chce byť aj trendy, dajte prednosť menej výrazným farbám, určite sa vám budú páčiť čierne klobúky s krempou v trendy gangsterskom štýle. Navyše sú vyrobené zo stopercentnej vlny, ktorá zaručí teplo a pohodlie za každého počasia.

Čo sa týka farieb, jednoznačne stále vládne klasika a tou je čierna, hnedá, vínová či fialová. Majú schopnosť doviesť váš outfit k dokonalosti a byť pomyselnou čerešničkou na torte. Všetkým rebelkám so vzdušnými vlasmi a uvoľnenejším myslením je určený ležérny elegantný klobúk. Hodí sa ako na prechádzku do lesa, tak napríklad na nákupy alebo na posedenie s kamarátkou nad šálkou dobrej kávy.

Milujete originálne modely a kombinácie, baví vás oblečenie ozdobovať podľa svojej fantázie? Potom si klobúky určite zamilujete! Či už tie so širokou rovnou krempou, ktoré pôsobia veľmi elegantne, a so zaujímavým kabátikom aj veľmi vkusne a nadčasovo, alebo tie s krempou zvlnenou, ktorá pôsobí akoby zasahovala do tváre, perfektne sa hodí k uvoľnenému outfitu zloženému z tmavých džínsov, košele s etno potlačou, ryšavými čižmami so strapcami, kožušinovou vestou s opaskom. Budete sa cítiť skvele a do vášho šatníka táto kombinácia prinesie závan čerstvého vzduchu.

Pánske klobúky nepatria len mužom a už dávno sa im hovorí unisex a mnoho z vás ich vzalo na milosť už pred časom, sú totiž cez mnohopočetné originálne prevedenia aj pestrosť univerzálnym kúskom, ktorý jednoducho nesklame a hlavne pristane každému. Vezmite ich k nohaviciam voľnejšieho strihu a zaujímavému viac ženskému topu s čipkou, alebo choďte až do špiku kosti – oblečte čierne úzke sexi nohavice s bielou košeľou, k tomu pánske poltopánky a máte outfit v pánskom štýle ako vyšitý! Ak budete chcieť ešte viac žiariť nezabudnite na červený rúž ak tomu v rovnakej farbe si urobte manikúru. A že je tento štýl neskutočne sexi, vám asi nemusíme rozprávať!

Ani večer nezabúdajte na tento úžasný doplnok, doprajte si naozajstný luxus a buďte za dámu v krásnom klobúku z králičej srsti. Ponúka sa nepreberné množstvo s kvetinovými ozdobami, kontrastnou čiernou saténovou mašľou či pierkom.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.