Páni, vkročte do jesene sa štýlom! HE by Mango jeseň 2014

Páni, vkročte do jesene sa štýlom! HE by Mango jeseň 2014

3. októbra 2014, Mango, HE By Mango, pánska kolekcia, jeseň 2014, pánska kolekcia Mango, Mango jeseň 2014, Mango man, obleky, pánske bundy, pánske svetre

Sponzorovanej odkazy:

Pánska línia značky Mango, ktorá nesie názov HE By Mango, si pre tohtoročnú jeseň pripravila hneď päť kolekcií, ktoré muža oblečú na najrôznejšie príležitosti – do práce, do mesta aj na šport. Ponúka tak možnosť vstúpiť do jesene s perfektným outfitom pre všetkých mužov, ktorým móda nie je ľahostajná. Poďme si ale už kolekcie pekne po poriadku predstaviť!

Casual collection

Kolekcia Casual ponúka vyložene pohodlné, voľnočasové oblečenie, ideálne napríklad na jesennú prechádzku mestom. Obsahuje napríklad jednoradový béžový kabát, košeľu s vojenským vzorom, vínový sveter, alebo chinos nohavice v oranžovej, či zelenej farbe. Všetko je vcelku jednoducho kombinovateľné, ležérnosť, nadčasovosť a pohodlie, to je o čo v tejto kolekcii beží.

Smart & Urban collection

O niečo elegantnejší prístup preferuje kolekcia Smart & Urban. Prezentuje mestský štýl, viac sa zameriava na módne trendy a kombinuje look gentlemana s mužom nespútaným. Objavujú sa tu totiž elegantné saká, kravaty a štýlové svetríky, ale tiež prešívané biker bundy aj kratšie kriváky.

Tailored collection

Dokonalou prezentáciou business štýlu je potom Tailored kolekcia plná perfektne padnúcich oblekov v najmodernejších prevedeniach. Oblekom tento rok, aspoň v kolekcii HE By Mango, dominujú odtiene modrej, a to predovšetkým námornícka a kráľovská modrá.

Blacksmith

Aby značka Mango ukázala, že neponúka len uhladené kúsky, ponúkla pre tohtoročnú jeseň kolekciu Blacksmith plnú rebelského ducha. Deravé džínsy, traky, kockované košele, vyhrnuté rukávy a veľká kopa denimu, to všetko podporuje predstavu nedbalého a ledabylého looku, ktorý je však v skutočnosti veľmi premyslený. Táto kolekcia je veľmi osobitá a má neuveriteľné čaro.

HE Performance

Stále častejšie zahŕňajú odevné značky do svojich kolekcií aj kolekcie športovej, a do týchto radov patrí aj HE By Mango. Ak vás jesenné počasie neodrádza od vonkajších športových aktivít, Mango vás na ne štýlovo a funkčne oblečie.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.