Back to school! /Jesenná kolekcia Bershka 2014

Back to school! /Jesenná kolekcia Bershka 2014

30. septembra 2014, Bershka, kolekcia, dámska kolekcia, back to school, jeseň 2014, jesenná kolekcia Bershka, trendy 2014

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcie obľúbených mladistvých značiek, medzi ktoré patrí aj Bershka, hlásajú každú jeseň jediné – Back to school! A tento rok to vyzerá, že všetky školáčky vkročia do nového školského roka s veľkým štýlom a odvahou! Kúsky vyslovene provokatívne, ktoré by sa možno práve v škole nemuseli stretnúť s pochopením, sa však prelínajú s dievčenským štýlom perfektne zapadajúcim do školských lavíc. Bershka však pochopiteľne myslí aj na tých, ktorých sa zvonenie školského zvončeka už netýka. Kolekcia pre jeseň 2014 ponúka aj oblečenie, v ktorom zažiarite v práci i na párty.

Ak chcete vniesť do tohtoročnej jesene originálneho ducha a ísť ruka v ruke s najnovšími trendmi, ste u Bershky na správnej adrese. Krikľavo oranžový kabát v mandarínkovej farbe na ulici nikto neprehliadne a krásne ladí s jesennou náladou. Rovnako jedinečne sa budete cítiť aj v kvetovanom kimone, pohodlnom a nevšednom kúsku do chladnejších dní. Pre odvážnych je tu potom šedá, spraná, denimová boyfriend košeľa, ktorá vyzerá, akoby ste si ju vypožičali z priateľovho šatníka, a ktorú môžete nosiť rovnako ako modelka samotnú len s pančuchami, či máte guráž.

Tento rok sme videli spústy a spústy tmavých kolekcií ladených len do čiernej a šedej, takže vás možno tá od Bershky poteší veselšími tónmi. Biela, čierna a sivá samozrejme hrajú v jesennej kolekcii tejto značky dôležitý part, ale rovnako tak tu vynikajú horčicová, petrolejová, tmavomodrá, červená, žltá, alebo svetlo ružová.

Ďalej potom kolekciu Bershka sprevádzajú trendy, ktoré túto jeseň vidíme na každom kroku. Kvetinová potlač, prúžky, tričká a mikiny s najrôznejšími nápismi a číslami, kraťasy, sukne a bundičky z umelej kože, kockované košele, nič z toho kolekcii nechýba.

Ak s odchádzajúcim letom nosíte sukne a šaty stále menej radšej, skúste overaly. Vyzerajú skvele s dlhými nohavicami a čipkovaným topom, alebo aj v kraťaskovej či skort variante.

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.