Zara TRF 2014 hlási návrat do školských lavíc - jesenná kolekcia

Zara TRF 2014 hlási návrat do školských lavíc - jesenná kolekcia

26. septembra 2014, autumn, zara, kolekcia, trendy, jeseň, športové, flitre, tepláky, bundy, kabát, modelky

Sponzorovanej odkazy:

Slnečné letné dni sa pomaly chýlia ku koncu a módne reťazce nám začali prezentovať jesenné kampane 2014, väčšina sa nesie v duchu minimalizmu a znovuobjavenej ženskosti. Nápadná je aj inšpirácia retro módou 40., 60. a 90. rokov. Kto však najviac zaujal svojou kampaňou, bola značka ZARA TRF pre rok 2014 zo školského prostredia.

Celý život sa točí len okolo detí a ich dospievania, tým je inšpirovaná tiež nová jesenná kampaň Zara TRF autumn 2014. Koniec prázdnin už máme za sebou, a tak nová kampaň mladistvej ležérnej módy Zara TRF 2014 z prostredia strednej školy nemohla prísť v lepší čas. Hlavnou tvárou tohtoročnej jesennej kolekcie sa stala kenská modelka Malaika Firth, ktorú poslali, i s ostatnými modelkami, si zaspomínať do školskej telocvične na svoje detstvo. Tento priestor tak skvelo podčiarkol tématiku študentskej kolekcie a predviedol leto plné voľnosti, športu a ležérnej elegantnej street módy.

Celá kolekcia je vedená v športovom duchu. Kombinácia športových i moderných prvkov je hlavným cieľom tejto novej kolekcie Zara TRF. Zbrusu nová kampaň je v sekundárnej línii v mnohých veciach podobná kolekcii Chanel. Obe kolekcie hlásajú to isté, obe pracujú jedinečným a štýlovým spôsobom. Zara TRF so svojou novou kampaňou ku kolekcii jeseň /zima 2014 ležérnej street štýlovej módy ovládla stredoškolskú telocvičňu i šatňu. Tak sa poďme pozrieť, či sa v telocvični naozaj dá len cvičiť a alebo sa tu tiež môže predviesť jesennú kampaň ZARA TRF 2014 .

Kockované skladané sukne, pruhované krátke topy a tenisky v kampani obliekla krásna kenská modelka Malaika Firth, ktorá sa stala hlavnou tvárou tohtoročnej jesennej kolekcie.

Jej protikladom so snehobielou pleťou bola Ola Rudnicki, ktorá obliekla napríklad športovo strihané teplé svetre, voľne vlajúce romantické sukne, ale aj teplákové súpravy a plátené tenisky.

Trio modeliek pre tohtoročnú kampaň doplnila brunetka Alexandra Elizabeth Ljadov, ktorá sa predviedla vo voľnejších džínsových nohaviciach, ktoré hlásia comeback, kvetovaných blúzkach, ale aj v prúžkovanom, krátko strihanom svetríku. Pribúdajúce chladné dni zdôraznila bledomodrým dlhším športovým kabátikom.

Celá táto kolekcia Zara TRF 2014 je kombináciou športových aj trendy modelov. Prevládajú tu predovšetkým leopardie potlače, denim, pruhy, pletené svetre, športové nohavice, kožušiny, flitre, skrátené topy, tenisky, ale aj roztomilé dievčenské vibrácie sú súčasťou kampane Zara TRF jeseň /zima 2014–2015. Najlepšou vlastnosťou vecí modelov v tejto kolekcii je ich maximálne pohodlie a nositeľnosť, čo je to, čo všetci na jeseň hľadajú a veľmi radi privítajú.

V kampani Zara TRF 2014 môžete vidieť nevšedné kombinácie športových a trendy prvkov. Krátke športové šortky kombinované s trikom s dlhým rukávom a pruhovanou potlačou alebo športové široké nohavice spolu s moderným leopardím topom. Kolekcia Zara však nie je len o športových nohaviciach a plátenných teniskách, v kolekcii majú svoje miesto aj mini sukne, ktoré spolu so športovým topom vytvárajú skvelý vzdušný a mladistvý vzhľad. Celá kolekcia je veľmi vydarená a tak, aj keď už nie ste žiakom povinnej školskej dochádzky, nechajte sa inšpirovať a určite si pár kúskov z tohtoročnej kolekcie kúpte aj vy!

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.