Najväčší výber tenisiek Nike Air Max 90 nájdeš na Queens.cz

Najväčší výber tenisiek Nike Air Max 90 nájdeš na Queens.cz

6. septembra 2014, queens.cz, Nike Air Max, Air Max 90, Nike sneakers, tenisky Nike

Sponzorovanej odkazy:

Bežecká obuv s bublinou v podrážke. Komfortné sneakers pre každodenné nosenie a konečne štýlový módny trend. Air Max 90 za sebou majú pomerne dlhú históriu a vyprofilovali sa na rebríček jedných z najobľúbenejších topánok po celom svete. Za kľúčový rok sa považuje rok 1987, kedy sa tieto jedinečné tenisky posúvajú z roviny bežeckej obuvi aj do voľnočasovej módy.

Dámske aj pánske tenisky Air Max 90 kúpite na http://www.queens.cz/tip/air-max-90 .

Počas dlhoročného vývoja vzniklo hneď niekoľko ikonických modelov, ktoré si zaslúžia pozornosť. V súčasnej dobe sa dočkal svojej obmeny aj úplne prvý model Air Max 1, a to na počesť výročia. Ten navrhol dizajnér Tinker Hatfield. Ďalšie informácie o ikonických modeloch značky nájdete na stránkach www.airmaxy.cz .

Pozor si však dajte na falzifikáty, ktoré sa šíria ako lavína. Rovnaký dizajn nezaručí rozhodne kvalitu obuvi, a tak aj dôležitú zdravotnú stránku. Nike Air Max sú balzamom pre naše nohy i chrbticu. Vyhnite sa falšovanej obuvi. Viac sa môžete dočítať na http://www.stylehunter.cz/...-air-max-90/ .

Komfort Air Max tenisiek je daný hneď niekoľkými faktormi. Vďaka technológii Lunarlon majú topánky nízku váhu. K pohodliu prispieva aj dôraz kladený na materiály a priedušnosť obuvi. Jednoznačne spoznáte Air Max podľa bubliny umiestnenej v podrážke. Tá tam nie je samozrejme na ozdobu a má aj svoj funkčný účel. Tým sa dostávame k modelu Air Max 90, ktorý vznikol ako inak než v roku 1990. Dodnes patrí medzi najobľúbenejšie modely a vyzdvihovaný je najmä vďaka svojmu pohodliu a stále originálnemu dizajnu.

Nike Air Max 90 na Queens.cz

Limitované edície a viac ako 50 farebných variánt modelu Air Max 90 ponúka eshop Queens.cz. Zakúpite tu modely pripomínajúce naozaj bežecké tenisky, ale na druhú stranu aj modely ideálne na bežné nosenie. Farebné kombinácie sa zdajú byť nekonečné, a tak je výber naozaj pestrý.

Zdroj: www.queens.cz , http://www.queens.cz/airmaxy

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.