Aké novinky si prichystal Stradivarius na začiatok jesene 2014?

Aké novinky si prichystal Stradivarius na začiatok jesene 2014?

14. septembra 2014, Stradivarius, novinky Stradivarius, dámske oblečenie, jeseň 2014, trendy 2014, klobúk, koža, potlače, vzory

Sponzorovanej odkazy:

Ako lepšie privítať jeseň, než obnovou šatníka? Nevyužiť aspoň niektoré zo štýlových noviniek, ktoré si pre nás naše obľúbené módne značky pripravili, by bol takmer hriech! Veľa sme si ich už na Luxurymagu predstavili, a teraz pokračujeme ďalej. Čo pre nás prichystala na novú sezónu svieža španielska značka Stradivarius?

Stradivarius nám hneď v Pre-fall lookbooku odhaľuje najväčšie hity jesene 2014. A trúfam si povedať, že na svoje si príde každý. Nádych luxusu a prepychu dávajú jeseni kožušiny, ktoré poznáme už z vlaňajška. Môžu mať podobu jemného lemovania búnd a kabátov, alebo sa ukazovať v plnej kráse ako kožuchy a hrejivé kožušinové vestičky. Ďalšou kapitolou, na jeseň nezabudnuteľnou, je pletenina. Veľké oká, chlpaté svetre, a jemné farby, tak si jesenné pletené veci Stradivarius predstavuje. Kto by si neprial zahriať sa štýlovo?

Než príde ozajstná zima, môžete si do sýtosti užiť ľahkých bundičiek. Tento rok na jeseň urobíte najlepšie, keď zvolíte bundu z umelej kože alebo denimu. Krátku, štýlovú, takú, ktorá skvele doplní džínsy aj šaty. A keď už sme pri denime, ten je na jeseň 2014 samozrejme tiež v kurze. Skúste džínsy s vysokým pásom, alebo džínsové šortky skombinovať s pančuchami.

Bez čoho sa tento rok rozhodne nezaobídete? Bez klobúka! A ako by mal vyzerať? Vlnený, elegantný a vo vašom obľúbenom jesennom tóne – čierny, vínový, béžový, hnedý, tmavo modrý …

A rovnako ako vlani návrhári nedali dopustiť na umelú kožu. Tentoraz sa však nestretneme len s klasickou čiernou variantou, ale koža získala nový kabát – béžová sukňa, top, vínové kožené šaty.

Jeseň 2014 v podaní značky Stradivarius praje aj potlačiam a vzorom. Kvetinový sa k novému obdobiu v tlmených variantách naozaj krásne hodí, kockovaný sa stal už klasikou. Tieto výrazné potlače potom doplňujú prúžky a všelijaké nápisy, alebo napríklad obľúbené detské postavičky.

Zdroj: www.stradivarius.com , Facebook Stradivarius

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.