Mohito jeseň / zima 2014

Mohito jeseň / zima 2014

4. septembra 2014, Mohito jeseň 2014, Mohito AW 14, nová kolekcia Mohito

Sponzorovanej odkazy:

Oslnivá ženská krása, živelná čierna a červená farba miešajúca sa s drsným prostredím, kontrastmi, sex appeal… Všetko, čo by mala módna kampaň mať. Taká je nová kolekcia Mohito jeseň/ zima 2014 a rovnako tak aj vnímam novú reklamnú kampaň značky. Synchrón, ktorý kolekcia s tématickou kampaňou vytvára je naozaj jedinečná a veľmi vydarená. Prostredie diváka nijako neruší, naopak mu dáva možnosť vychutnať si jednotlivé modely v celej ich kráse.

Ako kulisa poslúžila čistá príroda Kanárskych ostrovov a o ostatné už so svojou skúsenou rukou postaral fotograf Marcin Tyszka. Prezerám si nový lookbook Mohito a intenzívne vnímam ostrosť modelov dokonale splývajúcich s jemnosťou ženskej krásy. Z rozjímania ma však hneď vytrhne okolité prostredie. Tak strohé, jednoduché. Záblesky zrkadiel na kameňoch evokujú intimitu izby a pritom sme len v nekonečnom náručí prírody.

Ako vznikal lookbook si tiež môžete pozrieť na oficiálnych stránkach v backstage fotografiách alebo na videu, ktoré reklamnú kampaň zaznamenáva.

http://cdn.mohito.com/...w14_full.mp4

Kampaň je ladená do červenej, čiernej a bielej farby. Navzájom sa kombinujú a obmieňajú ich odtiene. Stretávame sa s využitím metalických prvkov a lesku. Nechýbajú tiež trendy kožené a koženkové materiály.

Nosiť sa budú podľa Mohito šaty a prstencové sukne do polovice lýtok. Áno, tie sukne, ktoré sme vídali na módnych prehliadkach a mnohokrát aj dúfali, že sa na predajné pulty nedostanú. Čo sa dá robiť, história sa opakuje a my zase musíme navyknúť na znovuprebudenie trendov. Podobná dĺžka bude prevládať aj u jesenných kabátov, čo býva varianta prijateľnejšia. Jesenná kolekcia značky Mohito stojí za pozretie už len vďaka vydarenej reklamnej kampani. Ak vás osloví niektorý z prezentovaných kusov, berme to ako krásny bonus.

Zdroj: www.mohito.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.