Päť tipov na dámske legíny - vzory, farby, metalický lesk...

Päť tipov na dámske legíny - vzory, farby, metalický lesk...

3. septembra 2014, legíny, legíny na jeseň, farebné legíny, legíny so vzorom

Sponzorovanej odkazy:

Legíny! Hit diskoték rokov minulých a hit multifunkčného oblečenia rokov súčasných. Legíny sa pretransformovali v určitý živelný prvok, ktorý parazituje na nedostatkoch ostatného oblečenia. Sú v podstate univerzálne, len záleží, ako ich skombinujete s celým outfitom. Okrem dobrej schopnosti kombinácie tiež záleží na súdnosti majiteľa jedinečných legínsových nohavíc. Niekedy sa stávajú nechtiac módnym prešľapom, ale prevažne ich zbožňujeme pre nekonečné varianty nosenia, trendy vzory a pohodlie. Dnes som pre vás nachystala päť tipov pre jesenné dni.

Tip číslo jedna – koženka a metalické tóny

Určite ste si všimli trendu kože a koženky na legínach alebo prípadne na rukávoch u búnd a kabátov. V minulom roku tento trend začal vo väčšej miere a tento rok bude smelo pokračovať. Kabáty s koženkovými rukávmi sú už síce trošku okukané, ale vo veľkej ponuke sa zo zaujímavých modelov stále vyberať dá. U legín je to dosť podobné, a tak dizajnéri vsádzajú na novšie poňatie a kombinujú koženku s inými materiálmi či originálnymi ozdobnými prvkami. Pokiaľ ale nechcete príliš splývať s davom, kúpte si rovno legíny metalické. Sama som nedávno ulovila jedny v zlatom odtieni a som z nich nadšená. Hodia sa na spoločenské akcie aj bežné nosenie – takže majú u mňa veľké plus.

Tip číslo dva – kvetinová potlač

Zoženiete ju celkom ľahko cez asos.com. Kvetinová potlač vo všetkých podobách a na všetkom, čo sa dá nosiť. Kvetinové legíny nie sú výnimkou. Na jeseň k nim obujeme členkové topánky s kožušinkou a biker bundu a ležérny model je hotový.

Tip číslo tri – tartan

Ja viem, že slávne obdobie tartanu už odznieva. Ale práve preto by sme si ho mohli dopriať v iných podobách. Legíny so vzorom kocky sa k jeseni hodia. Inšpirujte sa anglickou eleganciou a nájdite v legínach s potlačou tartanu osobité kúzlo.

Tip číslo štyri – potlače a iné potlače

Nech už popíšeme akýkoľvek vzor či potlač, jedno je jasné. Všetky originálne motívy sa cenia. Vyskúšajte si, aká potlač sa k vám hodí najviac a môžete sa už len tešiť z pohodlia, ktoré legíny ponúkajú.

Tip číslo päť – zlatá stále trendy

Neodpustím si na záver aspoň malú ukážku mojej obľúbenej čierno – zlatej kombinácie. V podaní na legínach je skvostná a nabáda k pohrávaniu si s našou fantáziou.

Zdroj: www.mohito.com , www.zara.com , www.mango.com , www.hm.comwww.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.