DESIGN PLAVKY - novinka na slovenskom trhu

DESIGN PLAVKY - novinka na slovenskom trhu

21. augusta 2014, design plavky, designmix, plavky 2014, plavky leto 2014, bikiny, originálne plavky, dámske plavky

Sponzorovanej odkazy:

DESIGN PLAVKY – ako a prečo?

Nestihli ste kúpiť plavky na novú sezónu, alebo ste si len v džungli nevkusných vzorov, preplácaných strihov a nepadnúcích nadmerných veľkostí jednoducho nemohli vybrať? Tiež ste toho názoru, že krása ženského tela spočíva v jeho krivkách, ktoré by mali vyniknúť v tom najlepšom svetle?

Slečny, pani, dámy, svetrová sezóna je dávno za nami a práve leto je čas, kedy horúce letné dni smelo lákajú k vode, kde sa v plavkách s hrdosťou môžete pochváliť tým, ako skvelo vyzeráte.

Odhaľte preto to, čo by v iných plavkách zaniklo – Design plavky ponúkajú širokú škálu farieb, strihov a veľkostí, ktoré je možné medzi sebou vzájomne variovať. V týchto plavkách nezapadnete – subtílne a súčasne netradičné strihové riešenie zakryje podstatné a nechá dokonale vyniknúť príťažlivosť ženských tvarov, ktorým tak dáva dostatočný priestor pre opálenie. Dominantné riasenie na spodnom diele plaviek efektívne tvaruje klenutie zadočku a trojuholníčková podprsenka ponúka variácie buď klasického šnurovacieho strihu, alebo v obmenách doplnených o kovové krúžky.

Z VLASTNEJ SKÚSENOSTI

Tiež sa Vám stalo, že ste si chceli či už na dovolenku, k vode, alebo len pre opaľovanie na záhradu zaobstarať plavky, ale narazili ste len na „padáky“ podliehajúce práve aktuálnym módnym výstrelkom? To si potom človek kladie otázku: Vari sa u nás nedajú zohnať vkusné plavky pre ženy drobnejších postáv?

Všade sa propaguje zdravý životný štýl a za vzor bývajú dávané štíhle slečny s pevným telom. Ako je teda možné, že potom väčšinou nezoženiete nič iné, než obrovské trojuholníčky, ktoré svojimi rozmermi zasahujú pomaly až na chrbát a plavkové nohavičky, v ktorých si pripadáte bez urážky ako babka?

A čo tie divoké vzory? Kvetinky, kocky, vylepšené ešte o nejaké tie korálky, flitre, retiazky a iné… Ak chcete maskovať nedostatky – ok, prečo nie. V opačnom prípade načo sa schovávať? Chápem že nie všetky dámy si to môžu dovoliť, ale prečo to upierať tým, ktoré sa nemajú alebo nechcú mať za čo hanbiť?

Tento fakt ma priviedol na myšlienku, že určite nie som jediná, ktorá si chce dopriať aspoň trochu toho zdravého sebavedomia, a tak sme v rámci tímu značky Designmix našli alternatívu.

Kým zahraničný trh rok čo rok chrlí nepreberné množstvo farieb a hlavne strihov, na slovenskom trhu sa dizajn plaviek najskôr zastavil v čase. Zdalo sa nám, že tomu chýba určitá štipka sviežosti a sexappealu. Vrhli sme sa preto do projektu Design plaviek, ktoré svojou koncepciou ponúkajú strihy, v ktorých sa vaša ženskosť nestratí. Nie každému sedí jedna veľkosť ako u nohavičiek, tak i u podprsenky – nechali sme teda priestor pre kombinácie. A to nielen veľkosťou, ale aj strihom a farbami. Prečo sa upínať na vzory, ktoré podliehajú nestálosti módnych trendov, keď ste v nich už za rok out?

Nadčasovosť sa nesie v jednoduchosti, z toho dôvodu sme na ňu spoločne s jednofarebnosťou stavili. Lepšie sa kombinuje a navyše jednoliatosť neodpútavá pozornosť od ženských tvarov. Tie boli jedným z hlavných priorít aj vo vytváraní strihov – čím menej, tým lepšie.

Potom už zostávalo len jediné – hurá do plaviek!

http://www.designmix.cz/plavky/

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Ostatní. Článok nájdete v kategórii plavky.