Ležérne-elegantná jesenná kolekcia HE by Mango!

Ležérne-elegantná jesenná kolekcia HE by Mango!

28. augusta 2014, Mango, HE by Mango, pánske oblečenie, jeseň 2014, pánske nohavice, pánske bundy, military, bomber, motorkárska bunda

Sponzorovanej odkazy:

V obchodoch módnej značky Mango si prídu na svoje všetci. Značka ponúka oblečenie, módne doplnky, šperky aj topánky pre dámy, pánov aj deti. V tejto chvíli nám práve odtajila zbrusu novú kolekciu Fall 2014 pre mužov. Tvárou tejto kampane sa stali dvaja modeli svetových kvalít. Francúzsky rodák Clément Chabernaud, ktorý sa pohybuje vo svete módy už od svojich šestnástich rokov a okrem značky Mango predstavuje kolekcie aj väčších značiek ako sú Lacoste, Prada, Jil Sander, Kenzo či Valentino. Druhým je holandský model Mark Vanderloo, ktorý je o pekných pár rokov starší, ale stále fešák. Okrem niekoľkých odvážnych fotiek na pláži v bulvárnych plátkoch si ho na fotenie vyberajú značky ako DKNY, H & M, Calzedonia alebo Hugo Boss.

Jesennú kolekciu od HE by Mango by sme mohli rozdeliť na dva veľké celky. Prvým je neformálna časť a druhým zase elegantná. V casual kolekcii objavíme pánske bundy, tričká, košele, vesty, nohavice, ale aj módne doplnky ako sú tašky, šiltovky, opasky, šatky či okuliare. Formálna kolekcia prekvapivo predstavuje pánske obleky, kravaty a košele do spoločnosti.

Najobľúbenejšími kúskami jesennej pánskej kolekcie od Mangabundy. Obrovský výber strihov a farieb. Máte sa skutočne na čo tešiť. Tento rok sa na prehliadkové móla vrátili letecké bundy zvané bomber. Mango svojim pánskym zákazníkom ponúka bomber bundy v niekoľkých variantách.

Okrem bomber bundy Mango zemepánom ponúka tiež prešívanú motorkársku bundu. V klasickej čiernej farbe s vystužením na partiách lakťov a ramien. Keďže sa jedná o bundu pre milovníkov rýchlych strojov má dlhší strih a spolu s ním je opatrená aj rolákom, aby bol krk chránený pred nepriaznivým vetrom. Mnoho mužov tiež ocení dostatočný počet vreciek.

Predovšetkým pre mladých mužov a pánov má Mango prichystané prešívané ľahké i teplejšie bundy, ktoré možno vyberať v niekoľkých farebných variantách. Hlavne jesenné tóny budú nadchádzajúcu sezónu trendy, takže sa môžete tešiť na khaki, červenú, tmavo modrú či klasickú čiernu, šedú, ale stále budú in aj military motívy.

Presunieme sa od búnd k nohaviciam. Mango sa tu nedrží pri zemi. Značka sa rozhodla, že pánov poriadne prefarbí. Nohavice hrajú svetlo aj tmavo modrú, oranžovú, zelenú a vedľa nich formálnu čiernu, šedú, béžovú aj bielu. K farebnému lístiu na stromoch budete v outfite od Manga skutočne ladiť.

V poslednom rade je potrebné spomenúť, že tento rok na jeseň a taktiež aj v zime bude trendy zase vrstvenie. Tričko, naň košeľa a ešte bunda či dve košele s bundou bude úplna „normálka“. Ak váš šatník preteká oblečením, tak máte istotu, že si ho užijete v jednom outfite a ešte ku všetkému budete in. Pozrite sa na francúzskeho modela Clementi, ako mu to v niekoľkých vrchoch na sebe pristane.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.