Hlavne pohodlne - topánky, ktoré môžete nosiť celý deň bez obáv

Hlavne pohodlne - topánky, ktoré môžete nosiť celý deň bez obáv

23. augusta 2014, obuv, nike, air max, pink, fashion, módne, espadrille, slip on, vans, tenisky, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Zdalo sa to už nemožné, ale tenisky a kecky sa opäť vracajú na výslnie a vytláčajú nami dlho obľúbené a ospevované balerínky a flip flopy. Počas posledných rokov módne reťazce tvrdo zapracovali na dizajne samotných topánok, prepracovali kombinácie farieb a začalo úplné šialenstvo.

Air Max

Medzi hlavné hviezdy sa dostali tenisky obchodného domu Nike pod názvom Air Max. Revolúcia začala už v roku 1987 kedy Nike predstavilo prvý model Air Max tenisiek určených pre beh. Charakteristická pre nich je a bude tzv. bublina pod pätou alebo ak chcete Air-Sole. Za 27 rokov sa tenisky posunuli oveľa ďalej, menili svoj vzhľad, boli vylepšované postupne každým rokom, a tak sa ich rodina rozrastala rýchlym tempom. Cesta dlhá takmer 30 rokov upevnila Air Max ako prednú značku obuvi. Nike sa viac venovalo kombinácii módnych farieb, ktoré si našli svojich zákazníkov a veľkých nadšencov, ktorí si želajú vlastniť aspoň jeden pár vo svojom botníku. Cena sa pohybuje okolo 180eur a keď už si našetríte na tieto úžasné tenisky tak nastáva tá horšia časť, a to je samotný výber tenisiek, pretože Nike ponúka širokú škálu farieb a kombinácií.

Slip-on

Do popredia obľúbenosti sa tiež dostávajú slip-on alebo slovensky „cvičky“. Ich veľkou prednosťou je, že nemajú šnúrky, len po oboch stranách gumičky, takže do nich ľahko vkĺznete a môžete ísť. Perfektne sedia na nohe, sú ľahké a veľkým hitom budú ešte niekoľko sezón. Nosiť sa dajú ku všetkému, vyzerajú dobre ako s šatám tak ku športovejšiemu štýlu. Pokiaľ si tieto topánky zaobstaráte, verte že sa stanú vašim verným spoločníkom, ktorého nebude chcieť dať z nôh.

Espadrille

Espadrilky sú neformálne sandále, ktoré boli veľmi obľúbené najmä v 80. rokoch vo Francúzsku. Minulú sezónu sa opäť objavili na módnom výslní. Veľmi si ich obľúbili módne blogerky a stali sa veľkým hitom po celom svete, predovšetkým pre svoju pohodlnosť a cenovú dostupnosť. Sú štýlové a vďaka nekonečne širokej škále farieb a vzorov sú veľmi ľahko kombinovateľné s ostatným oblečením. Tradičné espadrilky sú vyrobené z plátna a jednoduchá podrážka je tvorená z povrazu. Ak túžite po ideálnej topánke, vhodnej do mesta i k moru, rozhodne si jedny kúpte.

Vans

Značka Vans patrí medzi veľmi obľúbených výrobcov skateboardovej obuvi. Na trhu funguje od roku 1965. Jej tradičné „old school“ modely sa až do dnešných dní obišli bez výrazných zásahov do dizajnu a VANS stále slávi úspechy. Samozrejme, že topánky „Vansky“ nie sú určené len pre skateboardistov. Vďaka univerzálnemu dizajnu ich bežne môže nosiť úplne každý, komu padnú do oka. Táto obuv je cenovo dostupnejšia ako predchádzajúce topánky, a preto si ich môžete zaobstarať hneď niekoľko v rôznych farbách.

Converse

V neposlednom rade tu máme nesmrteľné Conversky, ktoré sú naozaj večné. Ich príbeh začal kedysi dávno na amerických predmestiach, kde ich nosili basketbaloví hráči. Pôvodne boli ušité pre šport, ale postupom času sa stali záležitosťou štýlu a postupne sa premenili až do dnešnej mestskej lifestylovej podoby. I tu návrhári nelenili a vylepšili topánku o pár detailov, zapracovali na ňu potlače a stále sú veľmi obľúbené.

Zdroje: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.