H & M Love Affair - zamilujte si novú kolekciu topánok!

H & M Love Affair - zamilujte si novú kolekciu topánok!

13. augusta 2014, HM topánky, dámske topánky HM, nová kolekcia HM

Sponzorovanej odkazy:

Topánky z novej kolekcie H & M sú srdcová záležitosť – láska na prvý pohľad. Casual modely striedajú črievičky prepletané čipkou a hneď za nimi sa hrnú pohodlné flat shoes. Z každého štýlu sa objaví malá ochutnávka. Ako keď ste v novo otvorenej cukrárni a neviete z akého dezertu si vybrať.

HM mieša v novej kolekcii trendy niekoľkých sezón. Zmývajú sa pravidlá a móda zase dostáva svoju nezameniteľnú voľnosť. Široké aj úzke podpätky, jazdecké čižmy aj obľúbené ankle boots. V materiáloch to vyzerá obdobne. Na scéne je pravá koža, koženka i semiš. Len farby sa nám málinko stiahli do pozadia. Prichádza totiž jeseň a tá je vždy temnejšia než leto.

Prevláda čierna a hnedá farba, občas sa medzi nimi mihne neutrálna nude a začiatok sezóny vítajú zvieracie vzory alebo sandálky v jemnejších tónoch. Čo nesplnia farby, pozdvihnú detaily, zdobenie retiazkami, kríženie okolo členkov, netradičné vykrojenie. Nová kolekcia Love Affair pôsobí štýlovo a dopraje vybrať si obuv na párty aj na bežné nosenie.

Fun Flats – H&M Love Affair

Nízke flats – balerínky, mokasíny prípadne mierne vyvýšené sneakers nám zahajujú jesennú sezónu. Sú nesmierne pohodlné a vynosia sa aj za letného počasia. Stačí obliecť džínsové šortky, jednoduché tričko či košeľu a vyraziť do ulíc.

Flat boots patria medzi ďalšie milované kúsky už niekoľkú sezónu. Ploché členkové topánky slúžia ako perfektné jesenné „nazuváky“, ku ktorým takmer nemusíme riešiť outfit. Nosia sa úplne ku všetkému – k džínsom, šatám aj šortkám.

Ešte raz si to zopakujme – podpätky, balerínky, členkové topánky, čižmy aj mokasínky. Všetko navrhnuté v duchu trendov. Ako sa vám páči nová kolekcia Love Affair H & M? Nezabúdajme len, že sa nejedná o značku, ktorá sa na obuv zameriava, a tak si po kúpe módneho výstrelku kúpme tiež kvalitnejšiu variantu na bežné nosenie.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.