Aké spodné prádlo nosiť v lete?

Aké spodné prádlo nosiť v lete?

7. augusta 2014, samodržiace podprsenky, lepiace podprsenky, telová farba, samolepky na bradavky, podprsenka bez ramienok, spodná bielizeň, letné spodná bielizeň, dámske spodné prádlo, leto 2014

Leto nás dámy vyzýva k stále viac odhaleným kúskom. Môže za to predovšetkým veľké teplo a tiež naša túžba predviesť sa. S tým všetkým samozrejme úzko súvisí aj naša obľúbená činnosť – opaľovanie. Či už sú to topy či šaty bez ramienok, s odhaleným chrbtom alebo priehľadné materiály, zakaždým premýšľame nad tým, aké spodné prádlo zvoliť. Nie je to práve jednoduché. Nechceme vyzerať, až prílišne provokatívne a dráždivo alebo nám jednoducho stud nedovolí ísť, ako sa ľudovo hovorí „na ostro“. Poskytnem vám pár rád, aké spodné prádlo a do akých „problematických“ kúskov oblečenia, vybrať.

Veľký kríž často mávame s priehľadnými módnymi kúskami. Reč je o vrchoch aj o spodkoch. Šaty, topy či letné nohavice a šortky vo svetlých farbách sú práve oným neistým oblečením. Diskusie so svojím svedomím vedieme zakaždým, keď k týmto kúskom vyberáme spodnú bielizeň. Zvoliť bielizeň protikladnej farby (čierne k bielej či naopak) a alebo bielizeň výrazných farieb (ružová, oranžová, žltá…). Všetky sa ale určite zhodneme na tom, že všetky tieto rozhodnutia budia až moc nabádajúci dojem. Nechceme predsa vyzerať lacno a ani nie smiešne. Východiskom z tejto krízovej situácie môže byť spodná bielizeň telovej farby. Všetky máme iný odtieň kože a zvlášť v lete, kedy sa vystavujeme slniečku, sa farba pleti mení. Medzi telové farby teda môžeme počítať všetky od béžovej až po hnedastú.

Obľúbené sú každú letnú sezónu topy a šaty bez ramienok. Tieto módne kúsky nechajú skvele vyniknúť našim ramenám a pri vystavovaní sa priamemu slnku sa nemusíme báť nepopulárnych opálených ramienok. Aj keď veľa šiat a topov bez ramienok v sebe má všité akési podprsenky či vypchávky, niekedy to tak byť nemusí, a preto je potrebné opatriť si vlastnú podprsenku bez ramienok. Ich dostupnosť nie je obtiažna. Veľa podprseniek má aj ramienka odopínacie. Nedržia tak dobre ako podprsenky bez ramienok, ktoré sú predovšetkým určené na to, aby bez ich pomoci samy držali, ale aj tak môžu byť na prospech.

A čo taký odhalený chrbát? Sexy že? Avšak výber spodnej bielizne do takýchto módnych kúskov, predovšetkým šiat a topov, je ešte ťažší ako u oblečenia bez ramienok. Odhalený chrbát by mal taký zostať, ak je tak módny kus vytvorený. Nemalo by ich nevkusne zdobiť zapínanie z podprsenky, ani keby náhodou bolo rovnakej farby. Je tu oveľa lepšie riešenie, a to lepiaca podprsenka, ktorá sama drží. Väčšinou sa vyskytuje v obľúbenej telovej farbe, ale dajú sa zohnať aj zaujímavejšie prevedenia. Nepoteší však majiteľky veľkých a bujných pŕs, na ktorých ťažko drží. Vyrába sa v akýchsi univerzálnych veľkostiach (A, B, C, D), ale hodí sa skôr pre prvé tri.

Niekedy sa ale objaví aj taký druh oblečenia, ktorý odhaľuje až príliš z nášho tela. Pýši sa aj hlbokým výstrihom, kedy nám je na obtiaž predovšetkým spona alebo pruh, ktorý spája oba košíčky podprsenky. Pre tento módny kúsok sú tu samolepky na bradavky. Priznávam, že sú predovšetkým pre ženy, ktoré sa neboja hanby a majú pevné či menšie prsia. Vyrábajú sa však v rôznych farebných i tvarových prevedeniach a mnohokrát by stáli za uváženie. Niet sa čoho ostýchať. Samolepky na bradavky hojne využívajú slávne hviezdy, aby náhodou foťáky dotieravých paparazzov nezachytili sebemenší kus ich dôverných miest.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.