Šortky, ktoré toto leto musíte mať!

Šortky, ktoré toto leto musíte mať!

12. augusta 2014, body, čipka, trendy, leto 2014, dámske šortky, letné šortky, tribal, tropical, trendy vzory, etnické vzory, motívy, crochet, háčkovaná móda, denim, vysoký pás

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď si možno hovoríte, že leto je ešte len na začiatku, verte alebo nie, skončí, než sa nazdáte. Obdobie prázdnin a dovoleniek pri mori sa užíva úplne najviac z celého roka, a preto uteká najrýchlejšie. Čas uteká rýchlo zakaždým, keď sa človek dobre baví, než keď si nudou obhrýza všetky nechty. A čo tým chcem naznačiť? To, že je potrebné si leto užiť naplno, než mu bude koniec a je určite dôležité vedieť, ktoré šortky tento rok proste musíte mať!

Skortky

Jedným druhom dámskych šortiek, v ktorých si môžete tohtoročné leto naplno užívať, sú skort šortky, takzvané „skortky“. Ide o šortky, ktoré spredu vyzerajú ako sukňa. Ide o rafinovaný módny kúsok, v ktorom je trocha ženskosti aj boyfriend štýlu. Tieto šortky majú buď veľmi široké nohavice alebo sú opatrené zavinovačkou, ktorá z nich chytro vytvorí sukňu.

Džínsové s čipkou

Tento rok už od jari 2014 letí denim móda. Z džínsoviny je k dostaniu prakticky všetko, takže to tak je aj u dámskych šortiek. Okrem klasických denim šortiek, ktoré z nás vlastní asi každá, budú trendy predovšetkým tie džínsové s čipkou. Možno si ich nedokážete predstaviť, pretože kombinácia týchto dvoch materiálov a druhov spracovania sa skôr neguje, než spája, ale práve v tom je tá ojedinelosť a krása. Džínsové šortky môžu byť doplnené čipkou len z malej časti alebo ňou môžu mať pokrytú celú jednu či obe nohavice .

Crochet

Veľmi blízko majú k džínsovým šortkám s čipkou crochet šortky. Crochet je vlastne v preklade háčkovanie či háčkovať, takže možno tušíte, že v tomto prípade pôjde o háčkované šortky. Nemusíte to brať doslova. V móde budú všetky šortky, ktoré aspoň ako háčkované vyzerajú. Najobľúbenejšou farbou je osvedčená biela a hneď za ňou čierna. Zmierte sa s tým, že v ostatných farebných odtieňoch sa crochet šortky zle hľadajú, ale nie je to nereálne.

Tropical

A aké motívy sú tento rok na šortkách in? Jedným z nich je tropical print. Na takýchto dámskych šortkách teda nájdete všetko, čo sa týka tropických krajín. Môžu to byť palmy, žiarivé slnko, more a všetko s ním spojené alebo cudzokrajné rastlinstvo a vtáctvo. S týmito šortkami sa dá skvelo zabodovať pri letnej dovolenke pri mori, alebo na tunajších kúpaliskách, keď budete chcieť priniesť trochu tej exotiky aj na Slovensko.

Tribal

Ďalším z trendy vzorov sú takzvané tribal potlače. Vychádzajú zo starodávnych kmeňových tetovaní polynézskych ostrovov. Reprezentované sú rôznymi ornamentami a geometrickými tvarmi. Všetko vyzerá veľmi jednoducho, ale dokáže jednoznačne zaujať. Tieto etnické motívy sa nachádzajú na vrchole módneho rebríčka už dlhšiu dobu a nie sú to len šortky, ktoré sú nimi zdobené.

Vysoký pás

Teraz nepôjde ani o materiál či o trendy potlače, u šortiek s vysokým pásom hrá prím hlavne strih. Vysoký pás by sme mohli označiť za taký retro kúsok, ktorému ešte rad žien nemôže prísť na chuť. Výzor šortiek s vysokým pásom možno niekomu pripadá komický, ale tento strih má aj veľa výhod. Jednou z nich je napríklad to, že optickým dojmom dokážu dokonale predĺžiť a zúžiť nohy. To každá z nás pod 170 cm veľmi ocení. A ďalším skvelým tipom môže byť aj to, že sa k šortkám s vysokým pásom skvele hodia dámske body, ktorých je teraz v obchodoch habadej.

Zdroje: www.polyvore.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.