Letné výpredaje a zľavy pre rok 2014

Letné výpredaje a zľavy pre rok 2014

1. augusta 2014, výpredaj, letný výpredaj, zľavy, SALE, 2014, zľavy na obuv, výpredaj obuvi, výpredaj oblečenia, leto 2014, letná kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Mesiac júl – začiatok prázdnin a letných dovoleniek – je mesiacom, ktorému v módnom svete dominujú letné výpredaje. Môžeme ich vnímať všade okolo nás. Ohromné ​​nápisy SALE na pestrom pozadí, ktorý im pridá na výraznosti, zakrývajú skoro celé výkladné skrine obchodov. Ak teda budete prechádzať obchodným centrom, vaše oči sa nebudú môcť sústrediť na nič iné. Zľavami sme teraz obklopení my všetci.

Letný výpredaj sa dotýka všetkých módnych značiek. Dokonca aj tých, do ktorých by ste to nepovedali. Napríklad česká módna značka KARA ponúkajúca kožené a kožušinové bundy, kabáty a kabátiky má tento rok v lete pre svojich zákazníkov pripravené letné zľavy. Rovnako tak aj značky, ktorých doménou je outdoorový a športový tovar. Po celý rok vo svojich obchodoch predávajú produkty, ktoré majú po celý rok rovnaký cieľ – byť užitočným pomocníkom a pohodlným spoluúčastníkom všetkým svojim verným nákupcom. Zľavami zaliate sú značky Alpine Pro, Nord Blanc či Hannah. Výpredaje sa u týchto značiek dotýkajú aj v lete obľúbených stanov a spacákov, ktoré sa hojne využívajú pri vodnej turistike, ktorá má u nás na Slovensku veľa svojich nadšencov.

Popri týchto špecializovaných značkách majú letné zľavy aj známe a dostupné módne značky, ktoré nájdeme takmer vo všetkých väčších a niekedy aj menších mestách. Každý z nás máme svoje obľúbené značky a obchody, do ktorých radi chodíme a zrovna ich produkty nám krásne sadnú. Teraz určite nikto nezostane na ocot. Výber medzi značkami, ktoré vypredávajú svoje jarné a letné kolekcie 2014 bude obrovský. Z tých najznámejších to budú napríklad H & M, Mango, Zara, Bershka, Pull & Bear, New Yorker, Reserved, Takko a mnohé ďalšie. U týchto značiek zľavy stúpajú až k 70%. Takto zľavnené oblečenie a módne doplnky je radosť nakupovať.

Nie je to ale len výpredaj oblečenia, ktorému môžeme v mesiaci júli holdovať. Letné zľavy sa dotknú aj obuvi. Výpredaj topánok majú pripravené aj všetky obuvnícke značky. Určite si nenechajte ujsť výpredaj obuvi u značiek ako sú Baťa, CCC, Deichmann, Humanic, Reno a tak ďalej. Aj tu rovnako ako pri oblečení môžu ceny rapídne klesať. Aspoň 50% zľavy nám ponúkne každá z týchto a ďalších značiek špecializujúcich sa na predaj obuvi.

Zdroje: www.asos.com www.nordblanc.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a zľavy a výpredaje oblečenia.