Šperk, ktorý s vami bude dýchať / Tancujúce diamanty od Klenoty Aurum

Šperk, ktorý s vami bude dýchať / Tancujúce diamanty od Klenoty Aurum

31. júla 2014, šperky, Klenoty Aurum, tancujúce diamanty, diamanty, diamantové šperky, náhrdelníky

Sponzorovanej odkazy:

Šperkov, obľúbených darčekov, ktorými sa zavďačíte snáď každej žene, je všade veľa. Pre obyčajné šperky dnes už takmer nie je miesto, všetci chceme niečo jedinečného, ​​originálneho, nevšedného. A práve tým vyniká nová kolekcia tancujúcich diamantov od spoločnosti Klenoty Aurum. Že neviete, čo si pod pojmom tancujúce diamanty predstaviť?

Jedná sa o technológiu, kedy je tento vyhľadávaný minerál zasadený do bieleho zlata tak, že sa diamant neustále pozdĺžne pohybuje. Technológia zaisťuje zachytenie aj tých najjemnejších vibrácií ľudského tela – treba tlkot srdca. Takýto šperk potom s vami bude dýchať a sledovať doslova každý váš pohyb a pôsobí tak dojmom, že tancuje.

A ako táto technológia vlastne funguje? Diamanty sú do šperku zasadené pomocou miniatúrnych pántov, vďaka ktorým potom môžu neustále meniť polohu a taktiež zachytávať svetlo, ktoré odráža dokonale vybrúsené plôšky minerálu. Šperk sa tak navyše stále blyští a pôsobí ešte impozantnejšie.

Z rozmanitých tvarov, v ktorých Klenoty Aurum tento jedinečný šperk ponúkajú, si vyberie každá žena. K dispozícii sú jemné tvary, ako slzička, kruh či asymetrické srdce, ale aj hranaté varianty kosoštvorca a štvorca. Vykladanie jemnejšími briliantmi, biele zlato a hladké očko, také sú tancujúce diamanty od Klenoty Aurum.

Kto by nechcel šperk, za ktorým sa každý otočí? Tancujúce diamanty vo vašom dekolte totiž bezpochyby zariadia, aby sa zraky všetkých upierali práve k tomuto šperku. Ak by ste sa rozhodli tento šperk vašej partnerke darovať a poukázať tak na jej jedinečnosť, môžete tak urobiť v predajniach Klenoty Aurum. Cenová hladina týchto šperkov začína na cene 325 eur, ale verte, že sa jedná o dobrú investíciu. Tancujúce diamantyšperkom, ktorý bude po dlhú dobu zvýrazňovať krásu ženy, ktorá ho nosí. Sú trvalejšie než okamihy ľudského života, ale rovnako trvalé ako láska.

Zdroj: TZ Klenoty Aurum

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.