Letné zľavy a výpredaje oblečenia

Letné zľavy a výpredaje oblečenia

18. júla 2014, zľavy oblečenia, výpredaj, letný výpredaj, sale

Sponzorovanej odkazy:

Odštartovali letné prázdniny a s nimi aj veľké sezónne výpredaje. Šanca vychutnať si bezhlavé pobehovanie medzi obchodmi a nakupovať veci, ktoré vlastne ani nepotrebujeme, je tu! A ruku na srdce, potrebné alebo nie, ono nás to baví. Chcela by som vám však ponúknuť aj niečo málo zo zliav mimo veľké módne reťazce. Prebytočných kusov sa chcú totiž zbaviť aj českí návrhári, naše mladistvé nádeje na ulice plné originálnej módy.

Zaklapnúť za sebou dvere obchodného domu a zmiznúť v dave. Kúpiť si tričko, ktoré rovnako bude nosiť polovica republiky, pretože je vo výraznej zľave – a je to práve kúsok od známej, cenovo dostupnej, značky (asi všetci vieme, v ktorých obchodoch sa u nás najviac nakupuje). Myslím, že každoročná, či polročná rutina. Čo ale prehovoriť lenivé nôžky a vyraziť do ulíc. Pátrajte po malých obchodíkoch, ktoré ukrývajú skvosty z malých dielní dizajnérov a návrhárov. Obzerajte sa po handmade produktoch, navštevujte fashion markety a trhy – zľavy sa na nich tiež objavia!

Mala by som v tomto článku predstaviť určitú ponuku – tipy na zľavy u konkrétnych značiek. Nebudem vás teda do nekonečna trápiť svojou posadnutosťou k autorskej tvorbe a zoznámim vás s niekoľkými zaujímavými kúskami, ktoré som pre tento článok vybrala.

Tip číslo jedna v sebe ukrýva nohavice so zníženým sedom. Sú pohodlné, zrejme už sa stali tiež nadčasovými a sú stále trendy. Veľký výber ukrývajú značky Leidiró a Koralline, pričom najčastejším typom sú tepláky alebo vzdušné elegantné modely.

Aj obuv sa nedá zahanbiť a snaží sa trh valcovať zľavami, čo to len ide. Kompromis medzi dizajnom a kvalitou nájdeme napríklad v predajniach Geox a Baťa. Pretože je leto v plnom prúde a čas dovoleniek s ním, vyberám zo zľavovej ponuky dámske sandálky na kline. Komfortná a štýlová voľba.

Pánom odporúčam zavítať do predajne Basmatee v Prahe. Zľavy sa u nich hojdajú v príjemnom rozmedzí 20 – 50%.

Zaujímavé kúsky ukrývajú ako vždy predajne Zara.

Zdroj: www.zara.com , www.sv-butik.czwww.vivien-handmade.sk

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.