Kam na zľavy? Mango, Zara alebo H & M?

Kam na zľavy? Mango, Zara alebo H & M?

22. júla 2014, zľavy, výpredaje, výpredaj oblečenia, výpredaj doplnkov, letné zľavy, Zara, Mango, H & M, letné výpredaje

Sponzorovanej odkazy:

Leto je okrem iného aj obdobím rôznych výletov. Nie vždy je k nám však počasie milosrdné, a práve pre daždivé a chladné dni mám pre vás jeden tip – vyrazte na výlet za nákupmi! Teraz je to správne obdobie, obchody sú nabité letným oblečením a na mnohých z nich navyše visí červená ceduľka s číslami označujúcimi jediné – zľavu. A čo si budeme klamať, ktorá žena na to nepočuje? Či už vás baví nakupovanie viac či menej, hodiny prehrabávania sa v množstve oblečenia a následné skúšanie za tie kúsky zhotovené pokojne za polovicu pôvodnej ceny za to stojí. Zľavy sú teraz takmer všade, dnes sa ale zameriame na značky Zara, Mango a H & M.

Mango

Obchody značky Mango vás v týchto dňoch privítajú krásnou 50% percentnou zľavou. Tá sa týka napríklad nespočetných letných šiat, ktoré hrajú rôznymi farbami a prekvapujú originálnymi strihmi. Popri sexi šatách bez ramienok môžete siahnuť po asymetrických šatách na jedno rameno, dlhých luxusných róbach s odhaleným chrbtom, alebo napríklad námorníckych šatách s prúžkami, ktoré len volajú po výlete na pláž. Šiat je tu toľko, že vybrať si jediné je snáď nemožné.

Zara

Zlacňovať začala aj Zara. V zľave si tu zaobstaráte napríklad aj kabát, ale u tých zrejme všetci dúfame, že v najbližších mesiacoch nebudú potreba. A tak sa radšej zamerajme na letné kúsky, ktoré ešte môžu doplniť náš šatník. Letné farebné topy a tuniky, rozviate sukne, biele i vzorované saká, nohavice s divokými tropickými potlačami, alebo háčkované šortky. Určite si potom nezabudnite prezrieť ani stojan s doplnkami, bude tam totiž visieť veľa nádherných náhrdelníkov a náušníc, ako inak než so zľavou!

H & M

S toľko vyhľadávaným nápisom SALE sa samozrejme stretnete aj u H & M, ktoré tieto ceduľky zavesilo na šaty, šortky, džínsy, topánky, ale napríklad aj športové oblečenie, spodnú bielizeň a plavky. H & M ponúka aj inak v porovnaní s vyššie spomínanými značkami lacné oblečenie, takže po zľave tú nakúpite naozaj za pár korún.

Zdroj: www.zara.com , www.mango.comwww.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.