Orsay privíta jeseň 2014 kolekciou s metalickými farbami aj boho štýlom!

Orsay privíta jeseň 2014 kolekciou s metalickými farbami aj boho štýlom!

25. júla 2014, Orsay, dámske oblečenie, jeseň 2014, trendy, jesenné trendy, bundy, Boho, rock, metalické odtiene

Sponzorovanej odkazy:

Čo nevidieť začnú v obchodoch letné výpredajové kúsky nahrádzať tie jesenné. Orsay svoju kolekciu pre novú sezónu už svetu ukázala, a ak chcete byť pripravená aj na chladnejšie dni, môžete sa na nové kúsky zájsť do obchodov Orsay pozrieť pokojne hneď. Jesenná kolekcia totiž prináša opäť pestrú „podívanú“, ktorá sľubuje najnovšie trendy a mix obľúbených štýlov. Nudu a šeď však nečakajte, od pestrého leta si ešte chvíľu neodpočinieme, a návrhári Orsay robili kúzlo napríklad s pastelovými farbami či ethno štýlom!

Do jesene so štýlom – to by mohlo byť heslo novej kolekcie Orsay. Na jednej strane nezabúda na trendy ethno a rockové prvky z vlaňajška, na druhej strane pokračuje s pastelovými farbami a jemnými látkami z leta. To znie ako zaujímavá jesenná kombinácia, čo poviete? Kolekcia Orsay sa skrátka rozhodla zotrieť rozdiely medzi ročnými obdobiami a ich typickými trendmi!

Medzi výrazné prvky kolekcie Orsay pre jeseň 2014 patria ozdobné kamienky, ľahké materiály a metalické detaily, ktoré sú sprevádzané silnou a hrejivú pleteninou a kožou. Stávka na kontrasty, ktoré sa ale skvele dopĺňajú, vyšla aj pri voľbe farieb. Červená, odtiene koňaku a púdrovo ružová optický zahrievajú studenú šedú, tmavo modrú a tóny čiernej.

Užívate si v lete Boho chic štýl a folk je vašou krvnou skupinou? Potom svoju pozornosť zamerajte smerom k novej kolekcii Orsay. Tieto štýly sú z nej totiž poriadne cítiť, a dokazujú to napríklad kockovaná pončá, kožušina a oversize svetre a kabáty.

Bez tých správnych doplnkov nie je žiadna kolekcia ucelená a perfektná. Aj v tomto prípade tú zdanlivé drobnosti dodávajú tú správnu šťavu! Ružová či kráľovsky modrá kabelka „rozbijú“ a oživia jednofarebný tmavý outfit, metalické pásiky pozdvihnú vaše šaty o level vyššie. Na jeseň aj naďalej pofrčia výrazné náhrdelníky a s novou šatkou si jeseň užijete oveľa viac!

Zdroj: www.orsay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.