Ceny padajú dole! - ZĽAVY Zara Men

Ceny padajú dole! - ZĽAVY Zara Men

6. júla 2014, pánska obuv, žabky, military, espadrillas, pánske tričká, Zara, Zara Man, zľavy, sale, pánske oblečenie, pánske plavky, pánske bundy, parker, rifle

Sponzorovanej odkazy:

Dalo by sa povedať, že prázdniny len začínajú a až teraz príde čas na skvelé letné kúsky, ale letná sezóna u módnych značiek už končí, aby bol čas to všetko vypredať a uvoľniť miesto pre nadchádzajúci jesenný a zimný čas. Možno je to zvrátené, ale je to tak a ťažiť z toho môžeme práve my – zákazníci. Zľavy rozprúdia krv v žilách každému z nás. Teraz sú naozaj všade okolo nás. Ohromné ​​nápisy SALE môžeme vidieť na výkladných skriniach predajní aj na visačkách pri oblečení, obuvi a módnych doplnkoch.

Takýchto po-sezónnych zliav si už teraz môžete užívať v obchodoch Zara či skôr v špecializovaných obchodoch Zara Man, pretože teraz pôjde predovšetkým o pánov! Aj oni radi nakupujú, i keď si to mnohí z nich nechcú priznať, a potom sú tu aj ich drahé polovičky, ktoré im chcú robiť neustále radosť a zároveň si ich obliekať ku svojmu obrazu.

Najväčšiu radosť mi vždy urobí, keď si môžem kúpiť v po-sezónnych zľavách nejaký ten módny kúsok, ktorý využijem v priebehu celého roka. Niečím takým sú napríklad tričká, ktorých nebude v našom šatníku snáď nikdy dosť. Značka Zara Man ​​ponúkla v kolekcii jar / leto 2014 veľmi vycibrené modely. Pánske v tričká v klasickom strihu, avšak s lákavými potlačami, ktoré zbavia vršky všednej nudy. Ak máte radi originalitu a farebnosť, tak si u tričiek Zara Man ​​prídete rozhodne na svoje.

Pánov určite potešia aj zľavy na ľahké jarné bundy, ktoré sa totiž dajú hojne využiť na jeseň. Iste viete, že tento rok letí denim, takže retro „džínsky“ by mali byť jasnou voľbou. Vedľa nich to budú výrazné bundy s tropickými motívmi, v ktorých možno na jeseň zaspomínať na teplé leto. Klasikou sú ako každý rok bundy kožené, alebo ak máte radi niečo dlhšieho, tak tu budú k dostaniu štýlové Parker bundy.

Stále sa budú nosiť aj nohavice, ktoré Zara Man ​​ponúka v mnohých farbách a materiáloch. Popri tradičných rifliach to budú nohavice v naopak netradičných mužských farbách ako prachová ružová, snehová biela, žltá, zelenkavá alebo svetlo modrá.

Leto je aj obdobím prázdnin a dovoleniek, kedy mnohí z nás vyrážajú k moru či si slniečka užívajú na kúpaliskách a plážach pri krásnych slovenských jazerách. S tým sa spája aj kolekcia plaviek, ktorú má pripravené každá z módnych značiek. Páni si u Zara Man ​​môžu vybrať z najrôznejších strihov a farieb. Dôraz sa kladie na kvetinové vzory, military motívy alebo neónové tóny.

Zara Man ​​ponúka aj niečo málo z obuvi. Uzavreté topánky do chladného leta a teplej jesene, alebo otvorené žabky na krátke prechádzky po meste. Špecialitkou sú u Zara Man ​​espadrillas, čo sú ľahké topánky, ktorých podrážka je tvorená z povrazov a povrázkov.

Zdroje: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie, topánky, obuv a zľavy a výpredaje oblečenia.