Zľavy na letnú obuv už sú tu! Humanic, Deichmann a Baťa

Zľavy na letnú obuv už sú tu! Humanic, Deichmann a Baťa

5. júla 2014, topánky Baťa, ZĽAVY, topánky, obuv, letné topánky zľavy, letná obuv zľavy, zľavy leto 2014, zľavy a výpredaje, zľavy na topánky, zľavy na letnú obuv, zľavy sandále, sandále, flipflops, podpätky, vysoké podpätky, topánky Humanic, topánky Deichmann

Sponzorovanej odkazy:

Možno ste ešte tie pravé sandálky pre tohtoročné leto rovnako ako ja ani nenašli a už ich môžeme hľadať v zľavách. Áno, leto ešte len začalo a už nám obchody ponúkajú výhodnejšie ceny. Pri nakupovaní vo výpredajoch platí heslo, rýchlejší vyhráva, takže určite neotáľajte a vydajte sa na púť po obchodoch s obuvou skôr, ako bude vaša veľkosť topánky vypredaná. Zľavy až 70% u Baťu, či 50% v obchodoch Humanic a Deichmann totiž dokážu nalákať každého!

Baťa

Obľúbená česká značka Baťa sa rozhodla urobiť nám veľkú radosť, a letné topánky zlacnela o 30%, 50%, ale v niektorých prípadoch aj o 70%. A to už je zľava poriadna. Za veľmi sympatické ceny si tu môžete zaobstarať tenisky, mokasíny, sandálky, gladiátorky, ale aj lodičky, ak tomu všetkému môžete svoj ​​outfit doladiť novou kabelkou, tých sa totiž zľavy u Baťu týkajú tiež. Nezabudnite so sebou zobrať na nákupy aj svojho partnera, v zľavách si vyberú aj muži.

Humanic

So zľavou až 50% prichádza značka Humanic. Žabky aj tenisky tú zoženiete už od 12 eur, balerínky od 16 eur. Všetky športových nadšencov potom iste potešia aj výrazné zľavy na športovú obuv značiek adidas, Nike, Puma či Lacoste. Od 16eur si potom tiež nenechajte ujsť veľa prekrásnych sandálok na kline, ktoré sú tento rok stále trendy. Topánky značky Humanic sú pre tohtoročnú sezónu plné farieb i najrôznejších aplikácií, ktoré v lete v kombináciách so šortkami či sukňami dokonale vyniknú.

Deichmann

Vybrané modely topánok ponúka teraz s 50% zľavou aj Deichmann. Aj tu visí červená cenovka so zľavou u letných topánok, ale aj u obuvi športovej. Ceny začínajú už na neuveriteľných 8 eur za štýlové mokasíny či žabky, sandále na kline kúpite už za 10 eur. V zľavách si tu vyberú nielen ženy, ale aj deti a muži. Pre nich sú tu nachystané potrebné mokasíny, tenisky, sandále, alebo aj trendy desert boots, ktoré predstavujú elegantnú a pohodlnú letnú variantu topánok.

Zdroj: www.bata.cz , www.deichmann.com , www.humanic.net , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.