Plážové tašky a kabelky

Plážové tašky a kabelky

2. júla 2014, plážové tašky, plážové kabelky, letné tašky, maxi kabelky

Sponzorovanej odkazy:

Iste si ešte spomenieme na veľký trend maxi kabeliek a maxi tašiek. Každý rok si ho môžeme pripomenúť v čase letnej dovolenky, kedy väčšina z nás pátra po veľkej taške na pláž. Keďže žena je bytosť vynaliezavá a praktická, rada objavuje veci, ktoré majú viac možností využitia. A preto aj pri výbere plážovej tašky hľadáme jej praktické využitie zo všetkých strán. Plážová taška alebo kabelka do mesta?

Len máloktorá z nás dokáže na bežné nosenie využívať malú kabelku či tašku. Kabelka by dnes mala pojať malý notebook, taštičku s líčením, prípadne knižku alebo menšiu desiatu. Pri ceste z práce sa väčší rozmer kabelky tiež hodí. Čím väčší nákup sa do nej zmestí, tým lepšie. Plážové tašky dnes dostávajú natoľko neutrálny dizajn a spracovanie, že ich obmedzené využitie na pláž neplatí. Možno si vybrať z modelov pripomínajúcich viac kabelku na bežné nosenie ako plážovú kabelku.

Aj materiály sa značne rozšírili. Tento rok sú trendy plastické priehľadné tašky, ktoré sa rozhodne nemusíte báť vziať na prechádzku do mesta. Nájdete ich napríklad u Victoria 's Secret. Plátené plážové tašky zaradila do svojej letnej kolekcie talianska značka Koralline. Nechýba na nich potlač paliem zrkadliacich horúce letné dni. Džínsové šortky, košeľa a hurá do mesta i na pláž.

K plážovému outfitu sa perfektne hodia tašky s uchami pripomínajúcimi námorné laná. Áno, nie je to trend, ktorý by sme nikdy nevideli, ale jeho poňatie sa v milých podobách neustále rozširuje.

Za neutrálne sa dajú považovať maxi tašky s výraznými vzormi. Okrem plážovej módy sa hodia perfektne k móde denimovej. Predáva je napríklad Asos.

A kam ešte môžete vyraziť za nákupom letných kabeliek a tašiek? Skúste obchod Mango. V letnej kolekcii je niekoľko veľmi vydarených kúskov plážových tašiek. Ako plus môžeme pridať fakt, že sa k nim podarí v obchodoch Mango rovno skombinovať letné outfity.

Zdroj: www.asos.com , www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.