Hugo Boss Womenswear jeseň / zima 2014

Hugo Boss Womenswear jeseň / zima 2014

9. júla 2014, Jason Wu, jesenná kolekcia, Hugo Boss, HUGO, BOSS, dámska kolekcia, jeseň / zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Máte chuť si trochu oddýchnuť od teplého a už teraz takmer letného počasia? Čo tak napríklad s novou dámskou jesennou kolekciou Hugo Boss? Táto svetoznáma značka navyše ponúka opäť kolekcie hneď dve, BOSS a HUGO, takže je na čo sa pozerať. Hoci je každá z kolekcií iná a má svoj ​​vlastný štýl, spája ich všadeprítomná elegancia, perfektne padnúce strihy kladúce dôraz na ženskú siluetu a voľba neutrálnych, skôr tmavších farieb. To ale od kolekcií pre jeseň a zimu očakávame a rozhodne ich to nerobí menej zaujímavými. Posúďte sami!

BOSS Womenswear jeseň / zima 2014

Dámska kolekcia BOSS pre nadchádzajúcu sezónu sa radí k novej generácii, ktorá bola vytvorená pod taktovkou Jasona Wu. Definujú ju predovšetkým perfektné strihy a prepracované detaily. Inšpiráciu naberal Jason Wu pri tvorení tejto kolekcie predovšetkým v architektúre a prírode. Zároveň sa snažil zachovať typickú tvrdosť a strohosť, tak typickú pre Hugo Boss, ktorú okorenil dávkou ženskej jemnosti. Vyniká časté a nevšedné použitie pánskych materiálov, ktoré je občas zmiernené kašmírom aj hodvábom a tiež ženskými prvkami, ako napríklad opasky na zdôraznenie pásu.

HUGO Womenswear jeseň / zima 2014

Druhá kolekcia, HUGO, nabrala inšpiráciu v technologickej revolúcii a stiera hranice medzi dámskym a pánskym oblečením, rovnako ako medzi modernou a tradíciou. Skrátka nepozná limity a septembri viac ako kedykoľvek predtým. Medzi modernými lookmi potom vynikajú aj tradičné vzory, ako kohútie stopy. Paleta farieb je tiež rozmanitá, od čierno-bielej kombinácie cez bórovú zeleň až po uhľovo šedú. Všimnúť si môžete aj prvkov zo šesťdesiatych rokov, ako tmavomodré tričká, netopierie rukávy, či nohavice cigaretového strihu, alebo inšpirácie zo sveta športu. Veľa prvkov ako úzke nohavice, šaty aj pletenina sú zdobené zipsami. Celá kolekcia je teda mixom najrôznejších štýlov, ktoré ale dohromady dávajú možno až nečakaný zmysel.

Zdroj: portal.hugoboss.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.