Maxi šaty leto 2014

Maxi šaty leto 2014

24. júna 2014, maxi šaty, dámske šaty, letné šaty, trendy dámske šaty

Sponzorovanej odkazy:

Konečne nás uvítalo horúce letné slniečko, a to si zasluhuje ľahký model. Ženám sú najviac príjemné najmä šaty alebo turecké nohavice. Módne trendy sú k nám prívetivé a doprajú nám pohodlie v neuveriteľne veľkých šatách. Hovoríme im maxi šaty, často prekračujú dvojnásobok našej štandardnej veľkosti, sú vzdušné a veľmi príjemné.

Maxi šaty sa nám zdajú ako univerzálny letný model. Vyberáme si ich na dovolenke aj na bežné nosenie do mesta. Síce sme nejakú dobu viac uprednostňovali high-low šaty alebo minišaty, ale nakoniec si k nám našli maxi šaty svoju cestu späť. Každá žena je unikát, a tak je nevyhnutné pristupovať aj k výberu šiat. Malé prsia, široké boky alebo vysoká postava – všetko môže mať vplyv na to, ako budeme v daných šatách vyzerať.

Trendy sú šaty strihané pod prsiami. Takzvané „antiky“ sa stali populárne aj na poli šiat spoločenských a svadobných. Jedná sa o strih, ktorý lichotí najmä drobnejšej postave alebo postave vyššej. Verte mi, sama mám len pár centimetrov a v časti hrudníka ma príroda tiež zrovna neobdarila. Šaty strihané pod prsiami s extrémnym rozviatím na mne vyzerajú naozaj ako vrece.

Dôležité je skúšať a porovnávať. Niekomu padnú viac splývavé šaty a iné z nás uvítajú štýl naozaj voľný. Z módneho hľadiska si vrásky robiť nemusíme, oba štýly sú v lete 2014 žiadúce. Uprednostňujú sa veľké vzory, nápisy a farby. Podľa trendov velia farby v odtieňoch pastelu a neónov, ale stretneme sa aj tlmenými odtieňmi zelenej či hnedej. Takéto šaty nájdete napríklad v kolekcii talianskej značky Leidiró. Kde sa poobzerať ďalej? Maxi šaty zaradili do svojej ponuky aj značky ako je Mango, Zara alebo Morgan. Stretávame sa medzi nimi aj s úplne jednoduchými strihmi v jednom farebnom tóne na strane jednej a na strane druhej s pestrými potlačami a motívmi. Niektoré zo šiat sú obohatené páskami, cvočkami alebo retiazkami.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.