Bez nich to v lete nejde! / Pánske slnečné okuliare 2014

Bez nich to v lete nejde! / Pánske slnečné okuliare 2014

7. júla 2014, slnečné okuliare 2014, okuliare, leto 2014, pilotky, okrúhle okuliare, slnečné okuliare, pánske slnečné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Slnečné okuliare už ste si tento rok určite niekoľkokrát na nos posadili, ale možno ste si ešte nekúpili ten najviac trendy model leta 2014. A dnes je ten najvyšší čas si štýly pre novú sezónu predstaviť. Tentoraz sa budeme venovať novinkám vo svete pánskych slnečných okuliarov. Nielenže budú chrániť vaše oči, keď sa slnko ukáže v plnej kráse, ale navyše, ak si vyberiete ten správny typ okuliarov, ktorý vám padne, budete vďaka nim vyzerať štýlovejšie! Aké teda trendy pre leto 2014 sú?

V štýle vintage: okrúhle

Nemusí sa jednať priamo o „lennonky“, ale okrúhle obrúčky tento rok rozhodne letia. Inšpiráciu nabrali z 20. a 30. rokov, kedy boli aj trendy, a tak dodajú perfektný nádych vintage nálady. Ak je vaša tvár guľatá, radšej sa im vyhnite. Tým pravým kúskom budú naopak pre tých, ktorých tvár je hranatá, alebo v srdcovom tvare.

V znamení klasiky: pilotky

Pokiaľ zháňate okuliare, ktoré budete môcť s pokojom a štýlom nosiť aj za desať rokov, siahnite po pilotkách. Sú skutočnou ikonou medzi slnečnými okuliarmi a nosiť ich môžete bez rozdielu pohlavia či veku. Viete, že vznikli už v 30. rokoch, aby chránili oči pilotov? A aj dnes, viac ako osemdesiat rokov potom, sú stále trendy. Výbornou správou je, že pristanú takmer každému a navyše sa hodia skoro ku všetkým druhom oblečenia!

Odraz súčasnosti: V tvare písmena D

Už sme tu mali nádych vintage aj nesmrteľného retra, a tak by to chcelo rozhodne niečo zo súčasnosti. Jedným z výrazných a moderných trendov sú napríklad slnečné okuliare s obrúčkami v tvare písmena D. Spoznáte ich podľa trochu futuristického vzhľadu a nekonečného množstva variánt, v ktorých sa objavujú. Môžu hrať výraznými farbami, alebo vzormi – napríklad jednoduchým a obľúbeným korytnačkovým. A pretože sú hranaté, sadnú aj na guľatý tvar tváre.

Bez slnečných okuliarov sa v lete rozhodne nezaobídete, aký typ je vaším favoritom?

Zdroj: www.asos.com , www.eyeglasses123.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii slnečné okuliare.