Louis Vuitton v Icons kolekcii 2014/2015 oslavuje Charlotte Perriand

Louis Vuitton v Icons kolekcii 2014/2015 oslavuje Charlotte Perriand

22. júna 2014, Louis Vuitton, Louis Vuitton icones kolekcie, Louis Vuitton jeseň / zima 2014/2015, Charlotte Perriand

Sponzorovanej odkazy:

Meno Charlotte Perriand v našich končinách nie je až tak známe. Niesla ho však natoľko významná a očarujúce dáma, že sa určite oplatí s ním zoznámiť. A to napríklad prostredníctvom novej Icons kolekcie značky Louis Vuitton pre obdobie jeseň /zima 2014/2015, pre ktorú sa stala inšpiráciou práve Charlotte Perriand.

Charlotte Perriand bola vskutku renesančná žena. Venovala sa architektúre, dizajnu, fotografovaniu, a k tomu všetkému mala ešte jednu neoceniteľnú vlastnosť – rozžiariť niečí život, aj keď len prešla okolo. Vyznávala slobodomyseľnosť, hádzala zastarané konvencie za hlavu a zastávala „nápadnú jednoduchosť“. Keď k tomu pripočítame ešte pestrý život plný cestovania po celom svete, nie je divu, že dokázala okúzliť aj značku Louis Vuitton, symbol splnených snov a elegantného štýlu vo svete cestovania. Na základe konceptu Charlotte Perriand tak vznikla kolekcia Icons 2014/2015, ktorá je nadčasová, perfektne strihaná a svojou jednoduchosťou sa prispôsobí akémukoľvek štýlu.

Je to už druhýkrát, čo sa značka Louis Vuitton ponorila do legendy Charlotte Perriand, aby oslavovala slobodomyseľnú ženu v nej. Minimalistické strihy a luxusné tkaniny ako kašmír a hodváb tvoria základ tejto kolekcie rovnako ako premyslená zladenosť a jednoduchý, avšak veľmi sofistikovaný štýl.

V kolekcii Icons sa úžasným spôsobom snúbi paleta výrazných farieb a tóny zimnej prírody. Tmavé odtiene sú presvetľované béžovou a vytvárajú tak nevšedný pohľad.

Samotné oblečenie prináša veľké množstvo prekvapení. Zákazníka môže potešiť multifunkčnosť kúskov, oblečenie je často obojstranné, nohavice možno počas chvíľky skrátiť na bermudy, kabáty a peleríny v okamihu oka zmenia svoju funkciu. Oblečenie je nielen elegantné, ale ponúka aj komfort a teplo.

Z kolekcie Icons inšpirovanou Charlotte Perriand na vás dýchne tradícia značky Louis Vuitton. Spája sa tu mužský i ženský prvok, praktickosť i sny. Hlavnou témou je tu cestovanie, jeden z odkazov Charlotte Perriand. Jednotlivé kúsky sú si vždy niečím podobné, avšak nikdy nie rovnaké, stále prekvapivé, ale vždy dokonale prepracované a kvalitné. Jednoducho Louis Vuitton, akého ho poznáme a očakávame.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.