Plavková sezóna už je tu! - Letná kolekcia a kolekcia plaviek od Tezenis

Plavková sezóna už je tu! - Letná kolekcia a kolekcia plaviek od Tezenis

8. júla 2014, Tezenis, dámske plavky, bikini, volány, plážová móda, letné šaty, šortky, denim, army, kvetinové motívy, čierne plavky, letná kolekcia, trendy, leto 2014, crochet, plavky s bodkami

Sponzorovanej odkazy:

Za oknami to vyzerá, že tohtoročnej letnej sezóne bude slniečko priať. A to znamená, že na leto bude potrebné sa vyzbrojiť. V neúnosnej horúčave sa väčšina z nás bude vydávať na vonkajšie kúpalisko či na krásne slovenské jazerá, niekto dokonca poputuje do teplých južných krajín k moru. U všetkých týchto radovánok bude potrebné jednak opaľovacích krémov, časopisov, veľa tekutín a samozrejme perfektného letného outfitu. Všetok sortiment plážového a mimo-plážového oblečenia ponúka značka Tezenis. Kolekcia sa naozaj podarila a je z čoho vyberať!

Plavky hrajú prím, a preto sa na ne zameriame hneď zo začiatku. Značka Tezenis vie, že plavkám nestačí len to, aby vyzerali dobre, ale predovšetkým, aby boli trendy! A preto prichádza napríklad s niekoľkými modelmi plaviek s kvetinovými motívmi. Takéto plavky sa budú na plážach a trávnikoch okolo kúpalísk skvele vynímať. Len si predstavte, ako dokonale prežiaria okolie a navodia skvelú letnú atmosféru. Podľa môjho názoru nezaujmú len vás, ale mnohých ďalších z prítomných.

Ak chceme pokračovať v letných trendoch, vrhnime sa na plavky s volánmi, ktoré zdobia väčšinou horný diel plaviek. Nielenže vyzerajú neskutočne roztomilo, dokonca aj opticky zväčšujú poprsie. Nakopenie volánov na podprsenke dáva dojem, že sa chválite o číslo väčšími prsiami. Značka Tezenis volány využíva hlavne u kvetovaných plaviek, kde sa dajú tým pádom spojiť dva trendy v jedno.

Veľmi rozkošne a sladko pôsobia tiež plavky s inými ako kvetovanými potlačami, Tezenis má pre dámy pripravené plavky s bodkami či pusinkami. Prvé z nich vás možno trochu omladia, ale druhé plavky s obtisknutými pusinkami môžu pripadať niekomu dosť zmyselne. Plavky predsa len zakrývajú len tie najchúlostivejšie časti ženského tela, a ak sú na nich obtisknuté pusy, mnoho z prítomných pánov môže dať priestor svojim fantáziám. Na to by som si možno dala pozor.

A je tu stará aj crochet čiže háčkovaná móda. Tezenis nám neponúka priamo háčkované plavky, ale akési modely plaviek pokryté sieťovinou, čo v niekom budí dojem crochet módy. Tieto plavky vyzerajú skvele, ale možno bude potrebné dávať si pozor na to, aby sa niekde o niečo nezachytili, pretože jemná sieťovina sa rada trhá.

Okrem týchto trendov si zrejme značka Tezenis nemohla odpustiť pár modelov čiernych plaviek. Na prvý pohľad na nich nie je nič zaujímavé, jednoducho a len čierne plavky, ale na ten druhý môžu predsa len pôsobiť módne. Čierne plavky sú sexy a všetci vieme, že v čiernej farbe vyzerá každá žena elegantne a zvodne. Platí to tak zrejme aj u plaviek.

Ak ste trošku zbehlí v kolekciách značky Tezenis, tak viete, že sa nešpecializuje len na spodnú bielizeň a plavky. Veľmi atraktívna je aj kolekcia oblečenia. Neponúka taký výber, ale aj z toho mála sa nám predstavujú krásne kúsky. Na prvom mieste sú to predovšetkým šaty, ktoré u dám v letnej sezóne bodujú. Šaty sa nám tiež hodia k vode. Potom, čo opúšťate miesto vodných radovánok, nechcete zostať v mokrých plavkách z mnohých dôvodov. Šaty sú pre túto príležitosť skvelé. Ľahko sa obliekajú, a ani im nevadí, keď si zabudnete spodnú bielizeň.

plážovej kolekcii Tezenis sa skvele vynímajú aj šortky a sukne. Predovšetkým tu poletí denim, ktorý bude v móde snáď každú sezónu. Priestor tu majú aj army /vojenské a kvetinové motívy. Vo veľkých horúčavách možno k šortkám obliecť len vrchný diel plaviek a vyraziť.

Zdroje: www.tezenis.it

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, plavky a značky a značkové oblečenie.