Je čas pre štýlové leto so značkou Orsay!

Je čas pre štýlové leto so značkou Orsay!

4. júna 2014, loose fit nohavice, dlhé šaty, skater dress, leto 2014, Orsay, overal, kvetinové vzory, orientálne vzory

Sponzorovanej odkazy:

Už je to tu! Dámami obľúbená značka Orsay prichádza so zbrusu novou letnou kolekciou! A verte, že je na čo sa tešiť. V celej letnej kolekcii značky Orsay sú dominantnými témami tradičné kvetinové potlače a etnické vzory typu Paisley a podobne. Väčšina módnych kúskov je uvoľnená a len jemne obopínajú telo. Oblečenie dodáva ľahkosť a pružnosť vaším pohybom. Farebná paleta je potom ovládaná pastelmi a zemitými tónmi.

A na ktoré módne kúsky sa môžeme tešiť? Keďže sa značka Orsay špecializuje len výhradne na dámsku módu, tak to budú predovšetkým šaty, po ktorých teplá letná sezóna priamo dychtí. Jedným z druhov šiat, ktoré Orsay svojim zákazníčkam ponúka, sú takzvané skater dress. Krátke letné šaty, ktorých dĺžka dosahuje najviac polky stehien s prakticky nulovým výstrihom. Tento strih šiat bude túto sezónu absolútnou jednotkou. Trendom sú už tohtoročnú jar.

Druhým typom šiat budú dlhé, ktoré sú pravým opakom skater dress. Ich dĺžka dosahuje mnohokrát členky a vďaka zakrytiu celých nôh si potom môžu dovoliť odhaliť vrh. Dlhé šaty sa u Orsay neboja odhalených ramien a hlbokých výstrihov. Sú tak výrazné, že nepotrebujú žiadne módne doplnky či iné kúsky oblečenia. Postačia im len drobné šperky.

Ďalším trendy oblečením bude toto leto overal a aj ten zaradilo Orsay do svojej sezónnej kolekcie. Ide o nohavicový overal príjemnej svetlej tyrkysovej farby. Je ľahký a voľný, takže pre leto ideálny. Aj keď je dlhý, tak vďaka jeho príjemnému vzdušnému materiálu vám v ňom nebude príliš teplo. Je viacúčelový a dá sa pojať na mnoho spôsobov. V kombinácii s topánkami na vysokých podpätkoch pôsobí elegantne a s balerínkami a plážovou taškou zase ležérne.

„Peckou“ tohtoročného leto budú aj loose fit nohavice. Orsay jednoducho myslí úplne na všetko. Voľné nohavice má pre dámy pripravené v dobre kombinovateľných a hodiacich sa farbách čiernej a béžovej. Tieto loose fit nohavice budú ideálnym doplnkom vášho outfitu, pretože sa k nim dá vziať prakticky čokoľvek. A takéto módne kúsky máme rady!

Zdroje: www.orsay.net.pl

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.