Skúste niečo nové! / Krátke overaly

Skúste niečo nové! / Krátke overaly

16. júna 2014, overal, overaly, krátke overaly, letné oblečenie, dámske oblečenie, leto 2014, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Overaly sú trendom, ktorý sa u nás snaží už nejakú chvíľu presadiť, a verím, že sa mu to tento rok už naplno podarí. Všetky pochybnosti o štýlovosti tohto kúsku alebo snáď jeho nepraktickosti by mohli byť zažehnané a my by sme si mohli nosenie overalov užívať. Jedná sa totiž o veľmi trendy záležitosť, ktorá nielen zaujímavo vyzerá, ale navyše vám pre raz vyrieši problém s kombináciou šortiek a topu. Dnes sa totiž pozrieme na overaly krátke, aby urobili, dúfajme, slnečné leto zároveň štýlové!

Oblečte čiernu!

Čierna je tento rok v lete jednou z hlavných farieb a určite sa nenechajte odradiť tým, že sa nejedná práve o bežnú farbu tohto obdobia. Na overaloch dokáže pôsobiť elegantne a veľmi im pristane kombinácia s pásikom, napríklad zlatým alebo strieborným.

Čipkované

Overaly môžu byť z rôznych materiálov – šifónové, saténové, klasické bavlnené, alebo tiež krajkové. Posledný spomínaný materiál je na overaloch trochu neobvyklý a bude vyzerať o to originálnejšie. S čipkou môžete docieliť romantického vzhľadu, pokiaľ bude v pastelových tónoch, sexy bude vyzerať čierna s bielou, ako jednou z hlavných farieb sezóny, budete štýlová tiež!

S potlačou

Tiež mix farieb a vzorov krátkym overalom sedí. Aztécke vzory, výlet do divočiny prostredníctvom zvieracích vzorov, jednoduché prúžky alebo retro bodky, to všetko máte tento rok na výber! A zabudnúť nemôžeme ani na overaly pripomínajúce rozkvitnutú lúku, pretože kvetinová potlač je tento rok neprehliadnuteľná.

Sexy

Aj overaly dokážu byť poriadne sexi! Neveríte? Pozrite sa napríklad po krátkom overale s prestrihom na brušku či pod prsiami, alebo nechajte odhaliť svoj ​​chrbát! Staviť môžete aj na hlboké výstrihy, ktoré končia až u pupku, v lete je predsa dovolené takmer všetko. Ak by toho na vás bolo príliš, skúste ukázať napríklad len ramená, zvodne pôsobia aj prekrížené ramienka na chrbte.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.