Hollister - lifestylová móda z Južnej Kalifornie

Hollister - lifestylová móda z Južnej Kalifornie

21. mája 2014, Južná Kalifornia, Abercrombie & Fitch, Hollister, americké oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Kúzlo americkým štýlom obliekania, často podlieha inšpirácii pobrežím a surfovaním, nás stále dokáže pohltiť. Hodiny vydržíme hľadať na internete vyhlásené americké značky a nebojíme sa riskovať pri objednávkach zo zámoria. Mnohé značky sa rýchlo dostali na náš trh a sú ľahko dostupné, iné na svoju príležitosť čakajú. Dnes sa pozrieme na pomyselnú sestričku značky Abercrombie & Fitch – Hollister.

História kalifornskej značky Hollister nesiaha príliš ďaleko. Za rok vzniku sa považuje rok 2000, ale aj po takto relatívne krátkej dobe pôsobenia, sa značke dostáva veľkého ohlasu. Základom úspechu je vysoká kvalita a pohodlie. Prvky vychádzajúce z klasickej denimovej módy sa miešajú so surfárskou tématikou a motívmi. Predsa len značky vznikajúce na pobreží sú svojím prostredím takmer vždy výrazne ovplyvnené. Ako jeden z príkladov môžeme uviesť samotné logo značky, ktoré vyobrazuje čajky.

Pánska móda Hollister ponúka klasické kusy oblečenia v trendy prevedení. V letnej kolekcii sa tak môžete tešiť na pohodlné tričká, šortky v pastelových farbách a chýbať nebudú ani sneakers tenisky.

Na oficiálnych stránkach neprehliadnite kategóriu Exclusives, kde nájdete vybrané kúsky len pre online nákup.

Z letnej ponuky dámskeho oblečenia vyberám kategóriu Rock the crop, kde sa stretneme s krátkymi tričkami, džínsovými šortkami a sukničkami v rôznych prevedeniach. Ležérne dámske outfity lákajú nielen k návšteve pláže, ale ukrývajú v sebe inšpiráciu zo street štýlu, ktorý nahráva priamo na každodenné nosenie.

Odporúčam aj kolekciu doplnkov. Zahŕňa roztomilé batohy alebo dámske náramky na ruku.

Len máloktorá značka dnes môže byť na trhu bez toho, aby nezahrnula do svojho sortimentu džínsy. Hollister ponúka prekvapivé množstvo strihov. V ponuke sú džínsy s vysokým pásom, v boyfriend strihu alebo džínsy skinny. Nechýba ani bohatá ponuka prania zdobeného aplikáciami či otrhaným lookom.

Zdroj: www.hollister.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.