Trendy svadobné obleky 2014

Trendy svadobné obleky 2014

13. mája 2014, svadobné obleky, pánsky oblek, dinner suit, tuxedo, oblek s prúžkom

Sponzorovanej odkazy:

Svadobné prípravy v sebe zahŕňajú aj obstaranie pánskeho obleku. Farba sa väčšinou podriaďuje voľbe svadobných šiat a celkovej farebnej kompozícii svadby. Muži sú ale často praktickí vo všetkých smeroch, a tak zháňajú oblek dobre padnúci, moderný a zároveň nadčasový. Aké sa ponúkajú v aktuálnej sezóne na výber varianty?

Štýlovo alebo prakticky?

Možno sa jedná o kúpu vášho prvého obleku a pokiaľ možno aj posledného. Hľadáte oblek, ktorý príležitostne využijete a zároveň sa v ňom budete cítiť dobre.

Alebo patríte medzi nadšencov, ktorí hľadajú v rámci svadobných ceremónií niečo jedinečného a výrazného. Áno, možno práve vy hľadáte biely oblek alebo si ho priamo necháte vyrobiť na zákazku v originálnom strihu. Tak či tak možností je veľa a kompromis medzi pohodlím, štýlom a praktickosťou sa dá nájsť ľahšie, než si mnohokrát myslíme. V móde sú trendy metalické farby a lesk je žiadúcim prvkom. Aj pánske obleky v lesku si našli veľkú skupinu priaznivcov. Majú šmrnc a na fotografiách vyzerajú veľmi efektne.

Zapustený prúžok muži väčšinou preferujú. Dodáva obleku ľahko športový nádych a muži ho neskôr radi nosia na neformálne stretnutia. Ak plánujete pánsky oblek, ktorý znosíte aj v bežnom živote, môže byť práve oblek s prúžkom tým vhodným kandidátom.

Zoznámte sa! Dinner suit!

Tuxedo čiže dinner suit je vlastne večerný oblek, ktorý mi bežne nazývame smoking. Vídame ich veľmi málo, najčastejšie na akciách tipu ples v opere. Ich popularita však začína narastať na poli svadobných obradov. Korene tejto netradičnej záľuby sú zrejme prosté – snaha nájsť niečo originálne a výrazné. Aj keď smoking patrí výhradne do večerných hodín, táto pôvodná doba možného nosenia sa príliš nedodržiava. Rovnako ostávajú dve dominantné farby a tými sú čierna a tmavo modrá.

Prečo si na svadbe trochu nepohrať. Vyberte dinner suit, cylinder a štýlový prútik. Nezabudnite riadne vyleštiť spoločenské topánky a v rámci štýlu objednať pre hostí historický autobus. Fantázii sa na svadbe predsa medze nekladú.

www.tmlewin.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.