Nová kolekcia H&M Conscious

Nová kolekcia H&M Conscious

17. mája 2014, HM nová kolekcia, HM Conscious, udržateľné materiály

Sponzorovanej odkazy:

Móda, ktorá je udržateľná, ktorá určitým spôsobom predznamenáva módnu budúcnosť. Zakladá si na vysokej kvalite a štýle. To sú kolekcie Conscious od značky H & M a som si istá, že už ste sa s nimi stretli.

Sama sa zamýšľam nad pojmom udržateľnosti. Okrajovo viem, že sa jedná o materiály, ktoré by mali byť obnoviteľné. Po kratšom prieskume na internete zisťujem, že sa naozaj jedná o materiály, ktoré sú vyrobené z obnoviteľných zdrojov alebo sú kompostovateľné. A tak si spomínam na návrhárku Masako a jej modely vyrobené z bambusu alebo sójových vlákien. V módnom svete sa nejedná o prevratnú novinku, len tak veľká značka, ako je H & M si môže dovoliť naozaj masívnu prezentáciu.

Pri kúpe oblečenia z tejto kolekcie si pozrite štítky o údržbe, kde sa okrem iného najnovšie dočítate aj informácie o udržateľnom nosení. Nový systém značenia nesie názov CleverCare.

Toľko informácií k „teórii“ a pozrime sa na prevedenie. To, že značka vsádza v tejto dobe na zelenú, nie je až tak úplne prekvapivé. Viac menej sa tiež jedná o jeden z trendov, ktorými sa spoločnosť uberá a je určite potrebné hľadať nové zdroje. Ako bola zachovaná módna stránka a dizajn oblečenia z kolekcie Conscious?

Z kolekcie sála žiar púšte a inšpirácia v orientálnych prvkoch. Samotné farby v nás prebúdzajú ducha ďalekých krajín a pulzujú slnečnou energiou. Dominuje oranžová, malinová a piesková farba. Nezabúda sa ani na šedú a bielu. Rozviate a predĺžené strihy evokujú horúce letné dni. Medzi trendmi nechýba strih kimona a kaftan.

Aj v tejto kolekcii sa stretneme s obľúbenými zvieracími potlačami. Stále in sú overaly a high-low šaty. Celkový dojem vytvára v podstate urban look, veľmi uvoľnenú módu pre každý deň. Rýchlo si obľúbime spojenie jedinečných materiálov, strihov a módnych trendov. Kolekcia Conscious je dostupná vo všetkých predajniach HM aj na internetových stránkach značky.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.