Malé, ale trendy! - Zara kids jar 2014

Malé, ale trendy! - Zara kids jar 2014

26. apríla 2014, jar 2014, detská kolekcia, jarná kolekcia, Zara kids, detské oblečenie, denim, oblečenie pre deti, Zara, žltá, modrá, khaki, military, detské bundy

Sponzorovanej odkazy:

Španielska módna značka Zara už má na pultoch svojich obchodov pripravenú jarnú kolekciu 2014 pre tých najmenších! Mamičky, babičky či veľkorysé tetušky by mali zbystriť, pretože jarná kolekcia Zara kids je plná módnych trendov, o ktoré by bola škoda prísť. Módnemu detskému oblečeniu, ale neberie nič na roztomilosti. Oblečenie stále zachováva ich detskú nevinnosť. Všetky v ňom budú vyzerať roztomilo rovnako tak ako deti v jarnom lookbooku Zara kids 2014.

Celá detská kolekcia od Zary sa túto jar ponesie v troch základných farebných odtieňoch. Budú to farby modrá, žltá a khaki. Kto vie, či sú práve tieto tri farby tými najlepšími pre deti, ale Zara má jasno. Začnime napríklad u modrej. Táto farba bude trendy aj u „dospelákov“, takže deti v tomto smere nebudú zatienené. A to modrá vo všetkých svojich odtieňoch. Veľmi in bude námornícka modrá v kombinácii s typickou bielou. Námornícke vzory a farby letia každú jarnú a letnú sezónu. Tmavo modrá sa potom objavuje na bejzbalových bundách pre chlapcov. „Baseballovky“ budú in a mladí páni ich určite ocenia.

Samostatnú kapitolu zastáva denim. Rifľovina ako materiál tento rok na jar boduje, takže nesmie chýbať ani v kolekcii pre najmenších. V podobe denimových bundičiek a šortiek sa predstaví malým slečnám, ktorým budú skvele slušať. Aj keď im denim pridá trochu rokov navyše, čo veľmi ocenia, pretože dievčatká chcú byť vždy staršie ako sú, tak modrá farba zostáva stále farbou nevinnosti.

Žltá farba sa tiež úzko spája s teplými sezónami. Ide o symbol tepla a svetla, ktorý nám prináša slniečko, ktorý hreje najviac na jar a v lete. Značka Zara kids tento symbol neguje tým, že z neho vytvorí model dievčenskej bundičky s kapucňou. Žltá sa objaví ale tiež na sieťovanom svetríku, ktorý síce moc nezahreje, ale je efektívny. Skvele sa práve hodí do takého toho aprílového počasia, kedy väčšinou rozmýšlame nad tým, čo si na seba obliecť, v tomto prípade, čo obliecť deťom.

Ako posledná je tu khaki farba, ktorá v nás tak trochu evokuje military štýl, preto si nie som istá, či je tou najvhodnejšou do detskej kolekcie. Áno, maskáčová farba a vojenský štýl tu stále pretrvá, ale skôr v kolekciách pre starších. Čo už, poďme sa pozrieť ktoré „modely“ sa nesú v tejto farbe. Predovšetkým sú to bundy, ktoré by sme dokonca mohli zaradiť medzi takzvané unisex. Pristanú a vyhovovať ako dievčatám, tak aj chlapcom.

Zdroje: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.