Rozmanitá kolekcia s.Oliver jar /leto 2014

Rozmanitá kolekcia s.Oliver jar /leto 2014

1. mája 2014, s.Oliver nová kolekcia, s.Oliver jar / leto 2014, vintage štýl, kvetinový vzor

Sponzorovanej odkazy:

Nová sezóna vnáša do kolekcií nemeckej značky s.Oliver dynamiku, akú som u nej dlhšiu dobu nevidela. Móda ožíva vo všetkých svojich aspektoch. Ponúka nám aktuálne trendy, pohráva si s vintage štýlom, mieša vzory a necháva sa inšpirovať prvkami z rozmanitých kultúr. Kolekcia jar / leto 2014 spracováva hneď niekoľko tém a vzájomne ich prelína. Žiaduce sú kombinácie vzorov, materiálov a odkaz na urban a casual štýl. S.Oliver prichádza s jedinečnou kolekciou zahŕňajúcou štýlovú a zároveň veľmi komfortnú módu.

Dámska kolekcia s.Oliver

Z dámskej kolekcie sála mystická sila vychádzajúca z netradičných kultúr. Motívy podmorského sveta, inšpiratívne prvky z ázijskej kultúry alebo populárne ethno vzory. Zmyselnosť ženskej krásy sa zvýrazňuje rafinovanými strihmi, ktoré idú ruka v ruke s pestrými farbami a výraznými vzormi.

Nechýba ani mladistvá rada QS by s.Oliver, kde sa uplatňuje predovšetkým street štýl a móda zameraná na maximálne pohodlie. Spojenie trendov s komfortom je ostatne vysnívaná stredná cesta snáď každej ženy aj mužov. Z predošlých sezón sa stále zachováva trend zvieracích motívov a kvetinových potlačí. Stále viac populárne sa pritom stávajú dve základné farby – teda čierna a biela a ich vzájomné kombinácie.

Zároveň sa stále stretneme so zlatou farbou a metalickými motívmi. Mnohým bude tiež milý pretrvávajúci trend grunge štýlu a tým pomaly prechádzame k pánskej kolekcii.

Pánska kolekcia s.Oliver

Páni si žiadajú elegantnú aj pohodlnú voľnočasovú módu. S.Oliver dokáže tieto dva zdanlivo rozdielne štýly prepojiť a vytvoriť ležérne outfity pre každý deň. Objavíme čaro vintage štýlu v modernom poňatí, stretneme sa s radom grafických motívov a dočkáme sa aj prekvapivých kombinácií materiálov.

Osobne sa mi veľmi páčia havajské košele, ktoré majú konečne trochu inovatívnu podobu. Ku košeli patrí neodmysliteľne sako alebo kardigan. Všetkých týchto prvkov je v novej kolekcii na výber veľké množstvo. Z nohavíc zvíťazia opäť chinos a nohavice v cargo štýle. Medzi vintage typmi nohavíc sa vyskytnú aj tie so zníženým sedom.

www.soliver.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.