Aké šaty zvoliť tento rok na jar? - Skater dress!

Aké šaty zvoliť tento rok na jar? - Skater dress!

2. mája 2014, krátke šaty, skater dress, jar 2014, trendy, denim, čierno-biela, kvetinové vzory, dámske šaty, jacquard, biele šaty, svadobné šaty, geometrické vzory

Sponzorovanej odkazy:

Teplá jarná sezóna už je tu a ponúka nám mnoho nového. Po studenej zime si konečne môžeme obliecť šortky, sukne alebo šaty, ktoré tak dokonale podčiarkujú našu ženskosť. Keď sa počasie naozaj vydarí, všetko môžeme obliekať bez zbytočných teplých pančúch alebo siloniek. A čo bude v oblasti vyložene len dámskej módy tento rok na jar trendy? Budú to takzvané skater dress! Určite ste o nich už počuli alebo aspoň viete, ako vyzerajú. Je neuveriteľné, aký boom môžu zažívať takéto jednoducho strihané šaty.

Základom skater dress je bezpochyby ich dĺžka. Dá sa povedať, že sú dosť krátke, aj keď ich sukňa je v mnohých prípadoch kolesová. Ich dĺžka končí tesne pod zadkom. Niekedy dosahuje aj dĺžky do polovice stehien. Jedná sa teda o veľmi sexy model, ktorý však všetko zachraňuje poväčšinou nulovým výstrihom.

A čo bude trendy na jarnom trende skater dress? Zoberme to logicky. Vieme, že „frčí“ denim, tak sa pozrieme na to, ako vyzerajú denim skater dress. Na prvý pohľad na nich nie je nič zvláštne, ale dokážu prekvapiť. Denimová modrá farba im skvele padne a má takú silu, že sa stane hviezdou vášho outfitu. Denim skater dress skutočne nepotrebujú veľa doplnkov, aj keď výrazný šperk by sa k nim podľa mňa skvele hodil.

Rovnako tak je to aj s kombináciou farieb čiernej a bielej. Jedna z najobľúbenejších farebných kombinácií bude tento rok na výslní a spoločne s ňou aj skater dress. Čierna s bielou dokážu na šatách vytvárať úchvatné vzory. Tak napríklad obyčajné prúžky vytvárajú dokonalú siluetu tela. Roztomilé môžu byť bodkami a ak by sme chceli spojiť tri jarné trendy do jedného, ​​tak zvolíme čierno-biele skater dress s geometrickými alebo kvetinovými vzormi.

A keď už sme ich načali, tak v nich budeme pokračovať. Áno, reč je o kvetinových vzoroch. K jari a k šatám jednoznačne patrí, teda by sme ich nemohli vynechať. Každá žena miluje krásne voňavé kvety a módne oblečenie. U skater dress s kvetinovými motívmi môže mať žena oboje. Vôňu kvetín si bude musieť trochu domyslieť, ale je fakt, že v tomto ročnom období, kedy všetko kvitne a zelená sa, vonia takmer každý kút parku či záhrady.

Je fakt, že skater dress nezabúdajú ani na také vzory, ktorým je napríklad jacquard. Boli sme na neho zvyknuté predovšetkým v zimnej sezóne, ale prečo v ňom nesetrvat, keď nevyzerá vôbec zle!

Veľmi často sa potom stretnete aj so skater dress v snehovej bielej farbe, ktorá pôsobí nevinne a každú zo žien dokáže omladiť. Biele skater dress vyzerajú ako krátke svadobné šaty a podľa môjho názoru by sa takto dali aj použiť. Je ale potrebné dať si pozor na skryté hrozby bielej farby, ktorá rada nezostáva čistá. Málokedy nemusíte oblečenie prať ihneď potom, čo si ho vezmete na seba.

Zdroje: www.polyvore.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.