Dámske nohavice jar 2014

Dámske nohavice jar 2014

16. apríla 2014, jarné nohavice 2014, dámske nohavice jar, jarné nohavice, trendy nohavice

Sponzorovanej odkazy:

Farby v plnom prúde do ulíc a s nimi v čele farebné dámske nohavice. Konečne si zase doprajeme pastelové odtiene nohavíc, konečne si užijeme skrátené dĺžky vysoko nad členky a odložíme tmavé džínsy. Tešíte sa na vzdušné bavlnené nohavice s nižším sedom? Alebo budete provokovať vzorovanými nohavicami s vysokým pásom? Znie to celkom ako široké rozpätie štýlov, a tak to aj v skutočnosti je.

Štýlové nohavice pre jarnú sezónu

Začneme dĺžkou nad členky. Treba povedať, že tentoraz sa naozaj výrazne skracovalo a vyššie dámy budú možno skôr z tohto trendu nešťastné. Kratšia dĺžka je vhodná pre topánky na podpätku aj pre nízke tenisky (prípadne sneakers).

Naopak sa zvýšili pásy. Na miesto tak obľúbených nízkych sedov sa nohavice posúvajú svojou výškou sedu nad pás. Nohavice pritom zostávajú úzke. Napriek pokusom o trend širokých nohavíc sa takých typov nohavíc objavuje v jarných kolekciách len veľmi málo. Vrátime sa k nohaviciam so zníženým sedom. Pochopiteľne jeden z najobľúbenejších strihov niekoľkých posledných rokov nemôže vymiznúť. Len sa dočkal obmien. Hľadajú sa zaujímavé detaily, ako nohavice oživiť.

Trendy sú pánske strihy, ktoré sa miešajú s vyššie uvedenými trendmi – úzke nohavice nad členky, vysoký pás alebo naberanie v páse, nižší sed.

Farebné nohavice na jar?

Všetky farby dúhy sú vítané. Žltá, pastelovo fialková, pistáciová alebo svetlá marhuľková značně prevládnu túto sezónu.

Ak sa nebojíte trochu experimentovať, vyberte si nohavice s kvetinovými vzormi. Váš šatník môže pripomínať letnú lúku. Stále bude populárna biela a čierna farba, ale v popredí budú aj pastelové odtiene či zvieracie motívy.

Ležérny štýl si vzorované potlače priamo žiadajú. Len čo slniečko prehreje ulice, doprajeme si voľné nohavice a dokonca aj „maxi“ nohavice. Napriek módnym trendom totiž stále vedie predovšetkým nápaditosť a originalita.

Zdroj: www.zara.com , www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.