Ženskosť na prvom mieste v marcovom lookbooku značky Stradivarius

Ženskosť na prvom mieste v marcovom lookbooku značky Stradivarius

29. marca 2014, Stradivarius, lookbook, Stradivarius lookbook marec 2014, jar 2014, dámske oblečenie, trendy oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Chýba vám v tohtoročných do čierna sfarbených jarných kolekciách toľko ovplyvnených grunge štýlom trocha romantiky a ženskosti? Tak zamerajte svoju pozornosť na marcový lookbook mladistvej značky Stradivarius. Tu sa návrhári na okamih oslobodili od hlavného tohtoročného trendu a dali priechod nežnému a jemnému štýlu, ktorý nám k jari jednoducho patrí. Pastelové farby, kvetinová potlač alebo ľahké materiály, tieto nezameniteľne jarné prvky nemôžu v tejto nádhernej kolekcii chýbať. A ak sa k nim pridá aj jemný náznak retro štýlu v podobe bodiek a trakov, je jasné, že návšteva obchodu Stradivarius stojí za to.

Krásne pastelové tóny ružovej a mentolovej hrajú v lookbooku Stradivarius pre marec 2014 dôležitú úlohu. K nim potom pribúda elegantná biela, s ktorou dokážu vytvárať perfektnú kombináciu. Nie je to ale vždy potrebné, ako dokazuje veľmi štýlový a trendy all white look. Nemusíte si lámať hlavu nad tým, ako zladiť farby, vzory a doplnky a napriek tomu budete vyzerať úžasne!

Košeľa s golierom sa stala veľmi obľúbeným a pohodlným kúskom, ktorý má v skrini snáď každá z nás. Či už zvolíte variantu s dlhými rukávmi alebo bez nich, neurobíte chybu. Zaujímavo vyzerajú tieto košele v jednej farbe s kontrastným golierom, ale aj ony sa nechali doslova posiať množstvom zaujímavých potlačí, napríklad letnými palmami.

Denim, jeden z hlavných materiálov sezóny jar /leto 2014 si tiež v lookbooku Stradivarius našiel svoje miesto, a to predovšetkým na bundičkách, ako už sme mohli mnohokrát vidieť, ale aj krátkych šortkách, alebo „otrhaných“ džínsoch v boyfriend strihu.

Prúžky a bodky sú tento rok úplne všade a ani marcový lookbook Stradivarius sa bez nich pochopiteľne nemohol obísť. Nejedná sa o žiadne výrazné farby a kombinácie, ale skôr stelesňujú jemný dievčenský a roztomilý vzhľad.

A na čo by ste nemali zabudnúť pri nákupe šortiek a sukní? Na vysoké pásy! Tento rok zažívajú veľký boom a trendy velia zastrčiť do nich košeľu a ísť!

Zdroj: www.stradivarius.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.