Overaly - must have sezóny jar / leto 2014

Overaly - must have sezóny jar / leto 2014

21. apríla 2014, dámsky overal, overal jar, letný overal, džínsový overal

Sponzorovanej odkazy:

Možnosť obliecť si v horúcom lete len jeden kus odevu, je opojná. Kto však neholduje šatám, potýkal sa s nutnosťou kombinovania takmer denne. Tento rok sú v kurze overaly, viac ako inokedy, a preto si užite pohodlie a trend tohto oblečenia naplno.

Overaly sú trendy aj na jar

Myslíte, že overaly sú iba letnou záležitosťou? Ich využitie je celoročné. Spoločenské overaly vídame dokonca aj na plesoch či iných večerných akciách. Rady ich obliekame na párty a do barov. Sú sexy a veľmi ženské. Iba je nutné zvoliť ten správny strih, vzhľadom k telesným proporciám. Stále vedú overaly s nižším sedom alebo inak atypickým strihom.

V jarných dňoch sa osvedčia overaly zo silnejších materiálov, ideálne s dlhým rukávom. Verte, že ak na overal oblečiete sveter či jarnú bundičku, nič tým nepokazíte. Avšak koncepcia overalu ako samostatného kusu odevu sa pochopiteľne narušia. Keďže už nám ale slniečko pomerne dopriava teplé dni, odporúčam vyskúšať overal s dlhšou vestičkou alebo džínsovou bundou. Ak uprednostňujete denimovú módu, poteší vás návrat nohavíc s trakmi.

Letné overaly 2014

S letnými dňami skrátime i dĺžku overalov. Z dlhých rukávov vzniknú tenučké ramienka a mnohé nohavice budú zodpovedať dĺžke krátkych šortiek. Skvelá varianta pre horúce dni namiesto klasických šiat. Letné overaly sú pohodlné, ležérne a niektoré dokonca aj veľmi zvodné.

Tento rok sa stretneme aj džínsovými overalmi, ktoré pôsobia ako spojenie džínsovej košele a šortiek alebo džínsov.

Iné zase na prvý pohľad naozaj pôsobia ako šaty a až pri bližšom preskúmaní si všimneme, že sa jedná o overal.

Ak na začiatku nehodláte odhaľovať slnkom nezasiahnuté nohy, zvoľte niektorú zo športových variánt overalov. Môže sa jednať o typ vyrobený z teplákovky alebo vzdušný bavlnený overal s dlhými nohavicami.

Overaly nájdete napríklad u značiek Mango, Promod alebo Bershka.

Zdroj: www.mango.com , www.promod.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.