V oblečení jarnej kolekcie značky Jennyfer budete in!

V oblečení jarnej kolekcie značky Jennyfer budete in!

17. apríla 2014, biele nohavice, zvieracie vzory, safari, čierno-biela, trendy, denim, rifľovina, kvetinové vzory, jar 2014, Jennyfer

Sponzorovanej odkazy:

Tiež dostupná značka pre mladistvých Jennyfer je pripravená s jarnou kolekciou. A čo pripravená! Jarná kolekcia 2014 už je v plnom prúde a možno ste z nej už niektoré kúsky aj videli, ba dokonca odskúšali a kúpili! Tí, ktorí s novou kolekciou značky Jennyfer ešte nemali tú česť, ju rada predstavím, pretože stojí za to! Plná trendov, ktoré na jar 2014 poletia a bude po nich zhon.

Už niekoľkokrát obmývaná čierno-biela kombinácia farieb sa uplatňuje aj tu. Možno tu vyskúšať módne kúsky, ktoré na sebe majú obe dve z farieb, či len jednu z nich. Veľkým trendom budú tento rok na jar aj biele nohavice, ktoré budete mať možnosť zakúpiť aj u Jennyfer. Čierno-biele oblečenie a obuv sa nesie ako v elegantnom, tak aj v ležérnom štýle. Spoločenské saká alebo topánky na podpätku a vedľa toho minisukne či vyťahané tričká s nápismi.

Tiež denim (rifľovina) bude tohtoročnej jari vládnuť. Je si toho vedomá aj značka Jennyfer, a preto ho do svojej kolekcie zaradila. Nejde len o denim ako o materiál, ktorý sa tu vyskytuje samozrejme na rifliach, šortkách, džínsoch či sukniach, ale tiež o modrú denimovú farbu. Spojenie materiálu a farby bude trefou do čierneho!

Nešlo by to ani bez kvetín, ktoré sú symbolom jari. Musia sa bezpochyby objaviť aj na oblečení – na šatách, mikinách, sukniach a blúzkach. Kvetinami je oblečenie potlačené, alebo je dokonca nimi pošité v podobe čipky na jednej zo sivých mikín. Veľmi pekný kúsok! Ale nielen on! Niektoré z kvetinových kúskov zaradila aj Jennyfer do svojej limitovanej edície.

O poslednom jarnom trende sa možno toľko nehovorí ako o tých predchádzajúcich, ale rovnako má štatút trendu. Jedná sa o safari trend, ktorý sa vyznačuje zvieracími vzormi. Máte chuť na geparda či zebru? Zvieracie vzory sú veľmi pôsobivé, ale nesmie sa to s nimi veľmi preháňať. Jeden, možno v malom množstve aj dva módne kúsky v jednom outfite. Ďalej už nič. Tu platí, že menej je niekedy viac.

Zdroje: www.jennyfer.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.