Kimono - hitom aj tohtoročnú sezónu jar /leto 2014!

Kimono - hitom aj tohtoročnú sezónu jar /leto 2014!

15. apríla 2014, kvetinové vzory, strapce, H & M, Bershka, jar 2014, leto 2014, trendy, in, dámske kimono, kimono

Sponzorovanej odkazy:

Áno, nepleťte sa! Kimoná už sú tu zase! Možno si spomeniete, že už minulú sezónu boli trendom a predstavili nám ich známe módne značky ako je napríklad Pull and Bear, Bershka či Zara, ale bohužiaľ sa u nás veľmi neujali. Veľká to záhada! Ale možno budú mať šťastie tento rok. Obmäkčiť vás môže to, že kimoná vo svojich kolekciách predviedli na Fashion Weeks svetoznáme preslávené módne značky ako Gucci, Philosophy, Escada či kambodžsko-americký módny návrhár Phillip Lim so svojou značkou 3.1. Samozrejme, že štýl kimona od týchto módnych značiek je trochu iný a má oveľa väčší rozsah, ale my môžeme zakúpiť kimoná už teraz v obchodoch dostupných značiek.

Tak napríklad populárna značka H & M si pre svoje zákazníčky v tejto teplej sezóne pripravila unikátnu kolekciu dámskych kimon. Minulý rok zameškala a tento rok sa to snaží napraviť. Podľa môjho názoru sa jej to podarilo na jednotku. Nepreberné množstvo farieb, materiálov, strihov a motívov! Všetky vieme, že na jar a v lete letia kvetinové vzory, ktoré sa nemôžu nevyskytnúť aj na kimonách značky H & M. Okrem kvetinových vzorov sú to aj zvieracie vzory, ktoré sú tento rok tiež trendom. A v poslednom rade jednofarebné a hodvábne kimoná, ktoré sú veľmi príjemné na nosenie.

A vo svojom presvedčení o dámskych kimonách zostáva značka Bershka, ktorá do svojej jarnej kolekcie zapojila jeden trendy módny kúsok – čierne dlhšie kimonokvetinovými vzormi. Toto dámske kimono je rovnako ako mnoho iných vyrobené z jemného a vzdušného materiálu, ktorý sa nosí úplne sám. Veľmi pekne tiež vyzerá rafinovane dlhšia zadná časť. Dá sa nosiť akokoľvek. Možno z neho urobiť elegantnú, ale aj ležérnu súčasť vášho outfitu.

Veľmi zaujímavým doplnkom dámskych kimon môžu byť aj strapce, ktoré lemujú dolný okraj. Tento veľmi pôsobivý doplnok kimona mu dodá trochu orientálneho štýlu. A ešte ku všetkému sú tento rok strapce v kurze. Vezmite si napríklad kolekciu H & M, v ktorej dominuje Miranda Kerr! Strapce sa tu vyskytujú na kabelkách. A to je tá pravá kombinácia! Kimono so strapcami aj spolu s atraktívnou kabelkou!

Zdroje: www.hm.com www.polyvore.com www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.