Nová kolekcia Preppy Chic od Promod

Nová kolekcia Preppy Chic od Promod

20. apríla 2014, Promod jar 2014, Promod, jar 2014, trendy, spring, preppy

Sponzorovanej odkazy:

Francúzska značka Promod je preslávená svojou eleganciou a chic trendmi. U tejto značky nenájdete nič príliš extravagantné alebo odvážnejšie ako je tomu napríklad u iných európskych módnych značiek. Kladie dôraz na eleganciu a ženskosť. A zrejme práve preto ju má rado veľa žien všetkých vekových kategórií. Pre jar 2014 si pre nás Francúzi z Promod pripravili kolekciu Preppy Chic. Ako už názov napovedá, pôjde o populárny preppy trend zo západu, o ktorom sme už skôr písali. Preppy štýl vznikol v predchádzajúcich rokoch v Amerike na poli bohatých ľudí. Je inšpirovaný športom, univerzitnými klubmi a krúžkami, a teda sa rovná veľkej elegancii, ktorá je skĺbená so športovým nádychom. Výsledkom je trend, ktorý je nielen svieži, ale aj praktický. Vďaka elegancii ho využijete do spoločnosti, vďaka športovému nádychu aj pri svojich voľnočasových aktivitách. Preppy je skrátka in a Promod to vie.

V kolekcii Preppy Chic nie je príliš veľké rozpätie farieb. Kolekcia je v podstate založená na čiernej, bielej a korálovo červených odtieňoch, ktoré prechádzajú mierne do orandžova. Tešiť sa môžete napríklad na puzdrové šaty s voľnou sukňou a motívom drobných bodiek, čo nám pripomenie retro. V jarnej výbave nesmú chýbať krátke šortky v bielej a čiernej farbe. Topy bez rukávov sú striedme, u preppy je dôležité, aby žiadny zo strihov a vzorov nepôsobil príliš vulgárne. Sako do pása v týchto farbách je nevyhnutným doplnkom jari 2014.

Keby niekomu pripadala kombinácia čiernej a bielej nudná, môžete svoj ​​outfit oživiť korálovo červenou farbou. PromodPreppy Chic ponúka krásne skinny nohavice v tejto farbe. Koralová je sama o sebe výraznou farbou, preto už ďalej oblečte len bielu blúzku alebo top a voľte vhodné doplnky. Obuť môžete elegantné tenisky alebo balerínky, poprípade topánky na podpätku, ak vás čaká napríklad schôdzka alebo sa chystáte na párty. Nezabudnite na slnečné okuliare, pretože slniečko nám konečne dlho svieti a s prichádzajúcou jarou aj pekne hreje.

Zdroj: www.promod.eu , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.