Čierna, ale nie nudná! / Dressy kolekcia Bershka 2014

Čierna, ale nie nudná! / Dressy kolekcia Bershka 2014

24. apríla 2014, Bershka, Bershka Dressy collection, Bershka jar 2014, dámske oblečenie, šaty, trendy jar

Sponzorovanej odkazy:

Mladistvý a svieži vánok zo Španielska menom Bershka nám priniesol podarenú jarnú kolekciu a v trende nositeľného a trendy oblečenia pokračuje i s Dressy collection pre jar 2014. Bershka sa nebojí byť sexy a ukázať jari čo vo vás je! Kolekcia je plná zvodných šiat, ktoré k vám pripútajú veľa pohľadov, ale ponúka oveľa viac než len to. Nová sezóna si samozrejme žiada aj nové topánky!

Už pri prvom pohľade na Dressy collection značky Bershka pre jar 2014 je jasné, ktorá farba tu velí. Je ňou samozrejme čierna, kráľovná medzi farbami tohtoročnej sezóny. Len občas k sebe pustí bielu, ružovú, alebo modrú, inak si ale vystačí úplne sama.

Bershka sa rozhodla nechať presvitať slnečné svetlo na vašu pokožku aj cez oblečenie. Hojne sú totiž v kolekcii používané priesvitné časti, zvodný a stále obľúbenejšie trend. Najčastejšie sú takto zdobené asymetrické šaty, ktoré sú tak perfektnou voľbou na večer v klube alebo bare, ale tomuto hitu sa nevyhli ani topy alebo overaly.

Sexy vzhľad Dressy kolekcie potom zdôrazňujú aj ďalšie prvky ako vysoké rozparky u sukní, prestrihy, hlboké výstrihy a samozrejme aj neodmysliteľná čipka. Ak sa nebojíte vyzerať vyzývavo, sú pre vás to pravé. Na jar sa navyše zvodnosť nosí!

Bershka do kolekcie zaradila aj ďalší horúci trend jari 2014, ktorým sa stali strapce. Vynikajú predovšetkým na topoch a miesto obvyklého kovbojského štýlu tentoraz reprezentujú ten motorkársky. Tento štýl potom v kolekcii podčiarkuje okrem čiernej farby aj použitie falošnej kože alebo zdobenie zipsami.

Dressy kolekcia Bershka pre jar 2014 vás oblečie nielen na slávnostnejšie udalosti, ako by mohol jej názov napovedať, ale aj pre bežné každodenné nosenie. Šaty sú tu ale hlavnou témou a ak potrebujete nové, určite do butiku Bershka zájdite. Značka sa totiž nebojí vykukovať z radu a byť vidieť!

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.