Sneakers, poltopánky aj mokasíny - pánske jarné topánky 2014

Sneakers, poltopánky aj mokasíny - pánske jarné topánky 2014

2. apríla 2014, pánske jarné topánky, topánky na jar, trendy jar 2014, poltopánky, mokasíny, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Svet pánskej obuvi sa točí stále v rovnakých kruhoch. Topánky extravagantné aj topánky úplne fádne sa najviac predávajú v klasickej čiernej farbe. Univerzálne topánky pre všetky príležitosti by boli najlepším vynálezom módneho sveta. Niektorí muži by boli úplne spokojní s jedným párom topánok a nemuseli by absolvovať stresujúce situácie v obchodoch. Ale iní by nad malým výberom zúfali, pretože mnohí si radi obujú topánky určené priamo pre danú príležitosť. V tom sú jarné kolekcie toľko kúzelné. Ponúkajú neuveriteľne množstvo typov obuvi, neboja sa ani vzorov a využitia výrazných farieb.

Tenisky na všetky spôsoby

Kto má rád pohodlie športovej obuvi a odmieta svojim nohám dopriať elegantný štýl mokasín, si bude v nových kolekciách vyberať. Ponuka tenisiek, a to najmä módnych, je ohromujúca. Priestor dostávajú predovšetkým sneakers – tenisky na vysokej (niekedy až príliš vysokej) podrážke. Musia byť v duchu trendov dostatočne farebné, ideálne tvorené z viacerých farieb alebo vzorov. Sneakers ponúkajú aj rýdzo športové značky ako je adidas, Nike alebo Puma. Ich prevedenie je ale viac zamerané na komfort. Vyrobené sú na základe špeciálnych technológií, aby nohe zaistili čo najväčšie pohodlie. Aj tieto topánky sú spracované s veľkým dôrazom na detail a štýlovosť.

Poltopánky a mokasíny na jar

Trend elegantnej pánskej obuvi u nás pretrváva. Mokasíny a poltopánky dostávajú nový punc použitím veľmi sýtych farieb, ako je žltá, oranžová alebo vínová. Nesnažte sa zladiť farebne doplnky, ani príliš „nestájlujte“ oblečenie. Niektoré z dizajnových topánok si zaslúžia patrične vyniknúť.

Ako príklad uvediem oxfordky – topánky, ktoré je možné skombinovať takmer so všetkým a vyzerajú perfektne. Oslovili ma tieto z jarnej kolekcie Zara. Čo na ne hovoríte? Dokážete si ich predstaviť vo svojom botníku?

Než sa úplne oteplí, môžete v kľude nosiť členkové topánky (tenisky aj kožené vysoké členkové topánky). Najčastejšie sa nosia k slim nohaviciam. Výhodou je, že väčšina z nich je v súčasnosti vo veľkých zľavách, a tak prečo si nezakúpiť viac párov topánok.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.