Rozviata jar 2014 s trendy šatkami!

Rozviata jar 2014 s trendy šatkami!

3. apríla 2014, doplnky, módne doplnky, šatky, jarné šatky, kvetované šatky, jednofarebné šatky, vzorované šatky, jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Šatky sa radia medzi najobľúbenejšie módne doplnky, nech vládne akékoľvek počasie. Sú praktické aj štýlové a kúpite ich za pár korún. V zime preferujeme teplejšie šály, ktoré zahrejú, na jar už prevláda ich estetická funkcia. Ku kabátiku aj koženej bundičke sa budú tento rok na jar určite šatky hodiť. Prinášame vám teda prehľad hlavných trendov, nebude problém ich zohnať snáď v žiadnom obchode s oblečením.

Srdiečka a bodkami

Najrôznejšie symboly a vzory sú trendy ako na oblečení, tak aj na doplnkoch, šatky nevynímajúc. Tohtoročnej jari dominujú romantické srdiečka a mašličky, retro bodky, hviezdy, alebo napríklad kríže v kombinácii hlavne s pastelovými farbami ako mint alebo ružová.

Kvetinová posadnutosť

O tom, že kvetinová potlač vládne jari, nie je pochýb. S veľkou prevahou dominuje aj šatkám, ktorým tiež veľmi pristane. Volené sú skôr romantické kvety v jemných jarných tónoch a môžu dopĺňať aj iné vzory, ako napríklad čipky alebo prúžky. Kvetinová šatka bude to pravé napríklad k jednofarebnému trenčkotu!

Strapce

Na prehliadkových mólach sme mohli zaznamenať aj ďalší tohtoročný trend, ktorý sa usídlil aj na šatkách, a to strapce. Šatky vďaka nim pôsobia zaujímavejšie a hodia sa predovšetkým k ležérnejšiemu outfitu.

Základy geometrie

Pruhy, kocky, trojuholníky aj mnohé ďalšie a abstraktnejšie geometrické obrazce zdobia na jar 2014 šatky. Zvoliť môžete napríklad aj motív kohútích stôp alebo divoký mix všetkých možných tvarov a farieb!

Ružová, alebo žltá?

Šatky na jar 2014 však môžu mať podôb ďaleko viac, vrátane tej snáď úplne najobľúbenejšej – jednofarebnej. Rovnako ako vlani a vlastne aj v ďalších predošlých sezónach môžete bez strachu staviť na šatky v pastelových farbách, predovšetkým modré, žlté a ružové. A pretože je tento rok v kurze aj čierna a biela, ani šatky v týchto základných farbách nebudú šliapnutím vedľa. Nezabudnite tiež, že existuje veľa spôsobov, ako si šatku uviazať a vyzerať originálne!

Zdroj: www.zara.com , www.stradivarius.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii doplnky.