Tvárou jarnej kolekcie H & M sa stala Miranda Kerr

Tvárou jarnej kolekcie H & M sa stala Miranda Kerr

1. apríla 2014, puzdrové sukne, kabelky so strapcami, Miranda Kerr, H & M, jar 2014, kvetinové vzory, dámske šaty, sandále, staroružová, slnečné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Na krásnu austrálsku modelku, a hlavne na jedného z najžiadanejších anjelikov značky Victoria 's Secret, sme zvyknutí skôr v obľúbenej dostupnej značke Mango, v ktorej sa Miranda Kerr stala tvárou mnohých kolekcií. Tento rok na jar 2014 ju budeme vídať ako ikonu značky H & M, ktorá má veľké šťastie, pretože telo i tvárička Mirandy Kerr dokáže dokonale pozdvihnúť módne kolekcie a dodať im ten správny šmrnc, ktorý im môže bez nej chýbať.

Prvý z outfitov, do ktorého sa modelka Miranda Kerr oblieka, sa skladá z riaseného tielka, koženkových šortiek a čierneho elegantného saka. Viacúčelové „tieločko“ je dokonalým módnym kúskom, pretože sa dá skvele kombinovať aj s inými druhmi oblečenia, doplnkami a šperkami. Ešte ku všetkému je sfarbené do trendy staroružovej farby, ktorá vie dokonale podtrhnúť ženskú jemnosť. Tmavé metalické šortky, ktoré nám pripadajú ako kožené , sú tiež trefou do čierneho, a to priamo doslova. Romantickému outfitu dodávajú sexy šťavu. A nakoniec elegantné sáčko. Niekomu sa môže zdať, že do outfitu nepatrí, ale práve z týchto troch motívov – romantika, sex, elegancia – sa stáva ešte len ten pravý trendy look!

Druhý model sa kombinuje z romantickej košeľovej blúzky a skladanej ružovej sukne. Miranda Kerr v ňom pôsobí ako dievčatko a presne to bolo cieľom. Nevinný model je svieži a ľahký, rovnako tak ako samotná jar. Bude potrebné ho samozrejme doplniť pančuškami či teplejšími silonkami, pretože hoci sa zdá, tak jar nie je až tak teplá a neovplýva vysokými teplotami. Spoločne k nim som si dovolila pridať aj ružové slnečné okuliare, ktoré sa tiež hodia a pochádzajú z rovnakej jarnej kolekcie H & M Mirandy Kerr.

Ďalším krásnym kúskom je staroružová blúzka, ktorá má viac možností nosenia. Je tiež viacúčelová a dá sa pojať mnohými spôsobmi. K nej oblieka Miranda Kerr elegantné čierne šortky, ktoré sú po stranách doplnené o nepatrné výšivky.

Ak máte tej romantiky dosť, sú tu aj ležérne šedé nohavice v dĺžke nad členky spolu s voľným bielym tričkom. Oba dva módne kúsky majú zase mnoho využití. Spolu samotné vytvárajú pohodový a ničím nerušený outfit, ale v kombinácii s elegantným sakom a sandálkami na podpätku už aj model, v ktorom sa nikto nebude môcť báť vyjsť do spoločnosti.

Rovnako tak na nás môže pôsobiť aj vyťahané šedé tričko s prsnou kapsičkou, ktoré Miranda Kerr oblieka k elegantnej puzdrovej sukni a rovnakým remienkovým sandálom na podpätku. Hold túto jar je H & M plné experimentov a odvážlivých kúskov.

V poslednom rade sú to šaty, ktoré by určite nesmeli v jarnej kolekcii chýbať. Šaty sú navyše obohatené o umelecky pojaté kvetinové vzory, ktoré sú symbolom jarného oblečenia. Tento motív a strih šiat ma jednoducho baví a som si istá, že v tom nezostanem sama.

Okrem oblečenia do jarnej kolekcie H & M Mirandy Kerr patria i kabelky. Rovnako tak ako vlani, tak aj tento rok poletí zlatá farba, ktorá sa na kabelkách objavuje, aby lepšie ladili so šperkami. Kabelky sú skôr menších veľkostí a na prvý pohľad pôsobia dosť elegantne. A zrejme tento rok na jar budú trendy kabelky so strapcami, pretože tých tu je tiež dosýtosti.

Ako už som „naťukla“ v predchádzajúcom odseku, šperkom bude tento rok na jar vládnuť zlatá. Samozrejme, že v kolekcii značky H & M nenájdete šperky vyrobené priamo z drahého kovu, majú len zlatistú farbu. Mohli by sme ich brať ako symbol žiarivého a hrejivého jarného slnka . V kolekcii nájdete všetky druhy šperkov od náramkov, cez náušnice až k prstienkom.

Zdroje: www.hm.com youtube

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.