Dámske jarné sukne - trendy 2014

Dámske jarné sukne - trendy 2014

28. marca 2014, sukne jar, trendy sukne, sukne Zara

Sponzorovanej odkazy:

Natešené pátrame v obchodoch po nových jarných outfitoch. Ako správna žena si prezerám i ponuku jarných sukní od známych značiek. Máme sa rozhodne na čo tešiť. Výber je natoľko veľký, že určite zaujme široké spektrum zákazníčok.

Sukne do pása v obchodoch Mango

Jarné sukne sú veľmi ideálnym kúskom v ženskej skrini. Počasie síce ešte nie je extrémne hrejivé, ale možnosť obliecť pančuchy a jarné čižmy nám voľbu sukne uľahčuje. Trendy sú rozmanité. Nosiť sa budú puzdrové sukne, sukne s vyšším pásom, krátke sukienky aj sukne dlhé až na zem.

Mango a jeho kožené sukne na jar

Mango vo svojej kolekcii uprednostňuje sukne s vysokým pásom a kožu ako materiál číslo jedno. Tá kontrastuje s využitím vzdušných materiálov na krátke sukne alebo na sukne s asymetrickým strihom.

Súčasne sú do ponuky zaradené aj dlhé sukne, ktoré sú však vhodnejšie pre počiatky dní letných. V tomto smere nám praje trend jarných čižiem hodiaci sa ku krátkym rozviatym sukienkam i k sukniam dlhým. Aj keď ma trochu zaskočilo predstavenie dlhých džínsových sukní v jarnej kolekcii Mango. Na tie si ešte budem musieť zvyknúť. A čo vy, oblečiete v jarných dňoch dlhú džínsovú sukienku?

Medzi hlavné trendy vo svete sukní patria sukne pod kolená. Mango ich prezentuje hneď v niekoľkých prevedeniach, aj keď opäť medzi materiálmi prevláda koža.

Jarné sukne od HM

HM sa opäť vyznamenáva originalitou svojich modelov. Hoci sú zaradené medzi basic kúsky a nájdete tu aj decentné sukne vhodné pre biznis módu, nechýba niekoľko naozaj zaujímavých modelov – strihovo i použitým materiálom.

Líšiť sa môže HM aj dĺžkou sukní. Prečo nezvoliť dĺžku tesne nad členky alebo do polovice lýtok.

Vyberám zlatú metalickú sukienku, ktorá sa hodí na párty aj do práce. Použitím kontrastného materiálu topu docielite štýlového kontrastu.

Zara a jej jedinečná ponuka sukní

Zara musí byť vždy tak trochu iná a zároveň rovnaká. Rovnaká v zmysle tých najväčších módnych trendov. A tak ak sú trendy sukne pod kolená, ponúka ich Zara tiež. V jarnej kolekcii ma zaujali predovšetkým rozviate sukne so vzormi. Ich dĺžky sa líšia, ale všetky vyzerajú veľmi zaujímavo. Niektoré sú skladané, iné splývavé a ďalšie pevne obopínajú ženské krivky.

Zdroj: www.zara.com , www.mango.comwww.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.