Stradivarius jar 2014

Stradivarius jar 2014

26. marca 2014, preppy, all white everything, jeans, džínsovina, mango, Bershka, Stradivarius, jar, jar 2014, spring, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Stradivarius je veľmi populárna značka zo Španielska. To, že majú Španieli silne vyvinutý cit pre módu, je známe celému svetu. Dôkazom sú napríklad aj značky ako Mango alebo Bershka. Čo nám jarné trendy prinášajú?

Celá jarná kolekcia sa nenesie v tóne jednej farby alebo štýlu, ako je tomu väčšinou u iných značiek. V tejto kolekcii nájdeme hneď niekoľko súčasných trendov. Tým je napríklad trend pastelovo ružovej a modrej farby a ich vzájomné kombinácie, casual trend v troch základných farbách – čiernej, bielej a šedej, alebo napríklad all white everything a veľmi obľúbená džínsovina. Vyberie si teda aj veľmi náročný zákazník a ten, kto má rád rozmanitosť v posledných trendoch.

V kolekcii narazíme aj na nádych preppy štýlu, o ktorom sme už neraz písali. Preppy štýl spočíva v kombinácii elegantného oblečenia so športovými či školskými uniformami, skôr tento štýl, patril 'zbohatlíkom, ktorí ho s obľubou nosili. Skúste teda obliecť napríklad košeľu v bledomodrej farbe, ktorú zladíte buď s nohavicami v inom odtieni modrej alebo dáte prednosť pastelkám a pustíte sa tak do kombinácie s pastelovo ružovou, čo je posledný veľký hit sezóny. Máte na výber a je to len na vás. Skvele vyzerá oboje, navyše športovo elegantný outfit je na oko veľmi príjemný.

Ďalším trendom nasledujúcich sezón je kombinácia čiernej, bielej a šedej farby. Túto farebnú paletu si obľúbilo aj napríklad Mango, ktoré nedávno predstavilo celú kolekciu v týchto základných farbách. Aj Stradivarius ponúka niekoľko modelov v tomto farebnom prevedení. Nevyhnutnosťou sú koženkové bundy v motorkárskom štýle. Nesmrteľný a veľmi nadčasový módny kúsok, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadnej modernej ženy. Vyskúšajte tiež napríklad kockované flanelové šaty z tejto kolekcie. Pripomínajú tak obľúbené flanelové košele, majú rovnaký vzor, ​​navyše tričká a košele sa momentálne nosia v predĺženej dĺžke ako šaty. Obuť môžete tenisky aj členkové topánky, poprípade lodičky na podpätku. Trendy outfity alá školské roky inšpirované americkými univerzitami a high school sú tiež veľmi in. Obliekajte skladané sukne, košele, mikiny bez kapucne s vtipnými nápismi a potlačami. Nájdete ich aj v tejto kolekcii. Pre milovníkov casual štýlu tu máme košele v bielej farbe, ktoré sa v šatníku skrátka nestratia a sú nepostrádateľným kúskom, ale tiež sačká, blejzre do pása a kravaty.

Zdroj: www.stradivarius.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.