Jeansy à la 90.roky sú späť!

Jeansy à la 90.roky sú späť!

12. apríla 2014, 90.roky, jeansy, krivák, biker jacket, crop top, džínsy, trendy 2014, vyhrnuté džínsy

Sponzorovanej odkazy:

Deväťdesiate roky minulého storočia boli hneď v niekoľkých smeroch divoké. Čo sa módy a trendov týka rozhodne. Avšak neľakajte sa – v tomto článku dostane trend z deväťdesiatych rokov takmer nový rozmer a jedná sa o decentný výber outfitu. Aby sme prešli k veci – strihy džínsov z deväťdesiatych rokov sú opäť in. Rovné rúry, ktoré sa nosia k podpätkom aj teniskám, s vyšším pásom a hlavne – ohrňte ich nad členky!

Rovnako ako sa tieto džínsy nosili v deväťdesiatych rokoch, nosia sa aj dnes. Avšak dnes na seba berú elegantnejšiu podobu a musíte uznať, že majú naozaj šmrnc. Rovný strih a vysoký pás má hneď niekoľko plusov pre vašu postavu – vysoký pás zakryje širšie boky a schová bruško, opticky vám to uberie pár kíl, rovno strihané nohavice vám predĺžia a zoštíhlia nohy a keď ich navyše ohrniete a ukážete členky – máte vyhraté. Odhalené členky sú totiž obrovským jarným trendom a pôsobí to naozaj žensky. Skúšajte vzájomne kombinovať elegantné prvky (sáčko, lodičky) s kúskami z vášho šatníka pre voľný čas (tričko, voľnejšia mikina, čiapka alebo šiltovka). Vyzerá to trendy a štýlovo! Tričko môžete zastrčiť do nohavíc úplne alebo len čiastočne – ležérne rebelsky. Pás zvýraznite napríklad tenkým opaskom. Ak si trúfate a ste zvyknuté nosiť podpätky – smelo do nich. Vaše nohy budú dlhšie žmurknutím oka. Ak preferujete pohodlie, nezúfajte. Džínsy z deväťdesiatych rokov sa nosia i k teniskám (akýmkoľvek), členkovým boots, balerínkam alebo mokasínam, ktoré môžete obuť aj do práce.

Ďalším trendovým tipom pre váš šatník a jarný štýlový outfit je biker jacket (bunda v motorkárskom štýle, hovorí sa jej tiež krivák). Spolu s týmto typom džínsov vyzerá veľmi módne a má nespočetné množstvo využití. Na formálnejšie príležitosti môžete džínsy z deväťdesiatych rokov obliecť spolu so sáčkom alebo blazerom. Naopak pre voľný čas je ideálne kombinovať s mikinou bez kapucne. Až sa nám vonku oteplí o niečo viac a budeme môcť chodiť len v tričku, odporúčame crop topy (top v dĺžke nad pupok) alebo bolerko na párty. Naozaj trendy záležitosť!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.