Zlaté päťdesiate v kolekcii H & M Divided Black Glamour Inn 2014

Zlaté päťdesiate v kolekcii H & M Divided Black Glamour Inn 2014

14. apríla 2014, 50.roky, H & M, H & M Divided Black Glamour Inn, jarná kolekcia, jar 2014, dámske oblečenie, trendy, šaty, trenčkot, doplnky, retro

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená švédska značka H & M nás takmer neustále zásobuje novými kolekciami a kúskami, ktorými môžeme vniesť nový vietor do nášho šatníka. Rozhodne nás nesklamú ani teraz, s nástupom jari 2014, kedy už nám značka ponúkla nejednu zaujímavú „minikolekciu“. Tou ďalšou je kolekcia s názvom Divided Black Glamour Inn, ktorá sa svojím ladením vracia to krásnych a v móde stále obľúbených 50. rokov. Pastelové farby, hravosť, typické strihy – na všetky tieto slušivé prvky z doby minulej sa môžete teraz tešiť.

Kolekcia Divided Black Glamour Inn je pripravená na takmer akékoľvek počasie. Obsahuje totiž slušivý dvojradový trenčkot na zaväzovanie v páse v béžovej aj čiernej farbe a na druhej strane tu sú aj kúsky, ktoré odhaľujú oveľa viac, ako šortky či minišaty. Jarných teplotných výkyvov sa teda s touto kolekciou rozhodne báť nemusíte.

Móda zlatých päťdesiatych rokov to je obdobie, kedy sa po vojne zase začalo blýskať na lepšie časy, teda aspoň v USA a optimistická nálada sa premietla aj do oblečenia, kde nechýbalo veľa vzorov a farieb. Grafické potlače zdobia v kolekcii Divided Black Glamour Inn kostým, svoje miesto na blúzkach si našli prúžky, chýbať nemôžu tento rok veľmi trendy bodky v modro-bielej podobe.

Kolekcia Divided Black Glamour Inn však nepominie ani trendy súčasné. Z nich sa tu stretneme napríklad s veľkým hitom falošnej kože, z ktorej sú ušité šortky. Vysoké pásy kraťasiek sú ďalším trendom jari 2014, ktorý tu má svoje miesto. Nosia sa čierne, denimové aj s potlačou! Potlače sa nevyhli ani topom, väčším hitom sú však čísla a nápisy.

Ďalšou krásnou spomienkou na 50.roky sú sukne do áčka, ktoré sú tu trochu kratšie a v krásnych pastelových farbách ružovej a mint alebo s kvetinovou potlačou.

Z doplnkov potom stojí za zmienku krásna čierna retro kabelka pripomínajúca hlavu mačky s riasami a ňufáčikom, alebo veľmi aktuálne masívne retiazky na krk.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.